- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
03/12/2007 בשעה 17:58 #31263
אלמוני
לא פעילאני עכשיו אצל אהובה במשרד כותבת לך. למרות הרישום עליתי 1.300
מה שאת ירדת אני עליתי..לא מבינה למה
אהובה בדקה לי את הרישום ואמרה שבסדר..מה עובר על הגוף שלי?
אני לא מוותרת..אמשיך עוד שבוע רישום למרות הכל..
מקווה שהגוף שלי יחזור לעצמו בקרוב..
בהצלחה לך לעוד שבוע..
גל10/04/2019 בשעה 20:12 #31264אלמוני
לא פעילהי יקירתי,
נטשתי לרגע את המטבח שלי, כי כשהגעתי היום מיום העבודה שלי בשעה 17:00 החלטתי שאני מכינה לי מלאי אוכל בריא, ואמרתי לעצמי שאני אבדוק מה קורה בפורום שלנו ואני רואה עכשיו את הודעתך ואני מחזקת אותך מעל גבי שורות אלה.
אנחנו הרי יודעות שאויב השומן הוא ערמומי ופתלתל – ואל תתני חלילה לעלייה זו לזרוק אותך השאולה – לא לא ולא !!!
אם אהובה טוענת שהכל בסדר והיא בדקה את הרישום שלך, ואת יודעת שאת היית בסדר אז אולי יכול להיות שאת אמורה לקבל בקרוב ? כי אצלי לפני הימים הנוראים אני עולה לפחות קילו !!! כן כן!!! אולי עשית השבוע ספורט מוגבר ובנית שריר ?
שבי עם עצמך לכמה דקות כשאת מגיעה הביתה ותחשבי טוב טוב מה עבר עלייך השבוע ובדקי את עצמך. לא קרה שום דבר, הדבר המדהים והחיובי היחידי לדעתי בשומן ותכניסי את זה טוב טוב לראש שלך – שזה דבר שניתן לתיקון !!! יש לך עכשיו שבוע בכיף להמשיך בתכנית כרגיל, בלי קיזוזים ושטויות והתוצאות יגיעו – אני מבטיחה לך.
גלו'ש היקרה, תזכרי גם שלעיתים הגוף שלנו בוגד בנו, הוא בודק אותנו, הרי כ”כ הרבה שנים שגענו אותו – אוכלות, מרזות, יורדות, עולות ולפעמים גם לו יש את הקריזה שלו ואולי היום בשקילה היית קצת נפוחה – אז מה ? תחליטי שאת לא מייחסת למשקל חשיבות – הוא גולם. אל תתני למשקל לקבוע לך את מימד ההצלחה. הצלחה בשבילך היא להיות בתכנית, לאכול כל 6 שעות, לשתות, פעילות גופנית וכמובן שליטה ושפיות – זו ההצלחה שלנו !!!אני יוצאת להליכה בגבעת הרקפות יותר מאוחר,
אם את צריכה עוד חיזוק, תאותתי לי
אני יודעת שאת חזקה, האוכל קטן עלייך, מיהו בכלל…
נשיקות
הילולי10/04/2019 בשעה 20:12 #31265lee maman
מנהל בפורוםשיהיה לך שבוע מוצלח, אני מאמינה בך!!!!!!!!!
בהצלחה אהובה10/04/2019 בשעה 20:12 #31266אלמוני
לא פעילהיי גל
אל דאגה בת דודתך הצטרפה לקבוצה ואני אעזור לך…
את חתיכה אמיתית לא משנה קילו או שתיים
ואני מאחלת לעצמי בחתונה שלי להיראות כמו שנראית בחתונה שלך
נשיקות וחג שמח לכל המשפחה וניפגש אצל אהובה המקסימה
יעל10/04/2019 בשעה 20:12 #31267אלמוני
לא פעילשבוע הבא בעזרתך את תראי ירידה
הרי אנחנו אלופות ולעלות קילו
אבל גם אלופות ולרדת ואני יודעת שאת שבוע הבא
תראי לנו מי זאת גלללללל
אוהבת רוסנה10/04/2019 בשעה 20:12 #31268lee maman
מנהל בפורוםלכל שבוע יש עוד שבוע
הגוף זוכר ואת הפיצוי שלך תקבלי,כל שעליך לעשות זה להמשיך להצמד לתוכנית גם בשבוע הזה ולגלות איפוק עד השקילה הבאה(איפוק היא אחת התכונות ההכרחיות בתהליך השינוי שאנו עושים)
גלוש,העבר -הסטוריה העתיד לא ידוע והעכשיו הוא”פרזנט”=המתנה… תהני מהקיים גם אם הוא לא הכי כייפי בהצלחה מותק,אנחנו תמיד כאן בשבילך
לילה טוב,ענת -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.