בראוניז!
100 גרם שוקולד מריר
כף חמאה (10 גרם)
חצי כוס סוכר חום
100 מ”ל יוגורט 1.5%
חצי כוס רסק תפוחים (100 מ”ל)
2 ביצים
כף קקאו
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
3/4 כוס קמח (90 גרם)
(לגרסה ללא גלוטן ניתן להחליף בקמח לעוגות של אופק מן הטבע)
ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה, מוסיפים את יתר המצרכים לפי הסדר ומערבבים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת ומפזרים מעל 30 גרם אגוזי מלך קצוצים.
אופים ב 180 מעלות כ20 דקות.
14 מנות- ארוחת ביניים (פחמימה+שומן)
מומלץ להגביל ל3 פעמים בשבוע (בכל זאת.. שוקולד..)