חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 22, כבר הרבה זמן אני קוראת הודעות בפורום, בעיקר צופה מהצד וחושבת להתחיל תוכנית מחדש. כבר הייתי שם ושמנתי שוב. הייתי כבר בשמירה. כל יום אני מתחייבת ואז שוברת. יכול להיות שזה מהפחד להתחייב לתוכנית? אולי מישהו יכול להגיד לי איך זה שאני יודעת בדיוק מה לעשות אבל מרגישה שאני לא יודעת? זה מוכר למישהו? בעוד חודש וחצי יש לי יומולדת והייתי בטוחה לפני כמה חודשים שסוף סוף ביומולדת אני אהיה רזה והנה קצת לפני אני עוד הפעם 10 ק”ג יותר…
    השאלה שלי היא בעצם…איך מתחילים שוב? כי זה לא כמו להתחיל פעם ראשונה..זה כבר שונה. אני מרגישה שהאוכל בשבילי עכשיו הוא כמו סם שמרגיע אותי, אני לא אוכלת מרעב בכלל. ואין לי תחושת רעב או שובע, אני מוצאת את עצמי אוכלת כל הזמן.
    איך מפסיקים עם זה וחוזרים לתוכנית ומרזים שוב? אין דבר בעולם שאני רוצה יותר. קבוצה לא אופציה כרגע וגם ניסיתי ולא עזר. מה עושים ?

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    בדקי את עצמך…כמה את רוצה את זה? למה את רוצה את זה? מה את מוכנה לעשות בשביל זה? כל התשובות נמצאות אצלך, אנחנו בקבוצה וכאן רק עוזרים לך למצוא את הדרך אליהן..:)
    אין איזו שהיא נוסחת קסם או אבקת קסמים, מי כמוך שעברה את התהליך יודעת שצריך לעבוד בשביל זה, בדיוק כפי שבשביל כסף עובדים…:) הטיפ שלי הוא – נסי להזכר באותם ימים שהיית בתוכנית והגעת לשמירה, מה הרגשת בפנים? מה עזר לך? מה עשית בשביל זה?
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל א מ ו נ ה בעצמך ובתוכנית כמובן לבוא למפגש וכל השאר יהיה יותר קל פשוט תרימי את רגל ימין ותצעדי לקבוצה
    ב ה צ ל ח ה אם תרצי עזרה אנחנו כאן בישבילך.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות