חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

גם אני לצערי נפלתי היום, נפלתי ממש ממש חזק וזה כולל מאפה קינמון, עוגיות, לחם ועוד כל מיני שטויות מסביב שהוסיפו לי קלוריות מיותרות ובטוח שעוד כמה קילוגרמים נוספים ואני מדגישה קילוגרמים ולא גרמים כי אצלי יום אחד של אכילה טיפה לא שפויה וזה מתבטא למחרת ב-2 קילו יותר על המשקל… מבאס רצח… אני מנסה לחשוב ממה באות הנפילות האלו, זה יותר קטע פסיכולוגי, זו אכילה כפייתית.. ואחר כך אני לא מבינה למה אני יורדת בקצב של צב… אם השינוי לא יבוא בראש הוא לא יבוא בגוף.. אני מתוסכלת בטירוף.. מקווה שאוכל להתאושש מזה במהירות כי מגעיל לי ככה ממש..

אלמוני
    לא פעיל

אני כ”כ מזדהה איתך, כי גם אני שומרת ושומרת ואז מגיע היום הזה שמוציא מכלל איזון ומנפץ הכל, כמו שקרה לי אתמול למשל, שכולם אכלו פיצה, ומה?? אני עז??? אני לא אוכל, ולמרות שכבר אכלתי את המנה המותרת כן אכלתי מהפיצה, ומשם הבורג בראש משתחרר ואז רציתי גם עוד עוגיות ועוד ארטיק, בקיצור סלט שלם של שטויות. גם לי נראה שזה קטע פסיכולוגי, או שבאמת קשה להתמיד כל הזמן ולהיות ילדות טובות ונראה לי שאת דומה לי, שזה או הכל או כלום ואם כבר יצאתי משליטה אז זה ימשיך כמו כדור שלג. למזלנו החדשות הטובות הן שמחר מתחיל יום חדש, ואיתו התחלה חדשה, בואי ניתן לעצנו לשים בצד את היום וננסה לעשות עוד יום בתוכנית על אף שמדובר ביום שבת המלא בפיתויים בהצלחה לכולנו!

אלמוני
    לא פעיל

היי מיכל..
    החיה שאני הכי אוהבת בעולם זה צב..יודעת למה…כי הוא הבין..שהכי חשוב זה יציבות ובטחון..ואהבה…וכך הוא פועל בכל רבדי החיים…כשעושים דיאטה..ההתרסקות מטורפת…כשפועלים לפי אורח חיים נכון ובריא..וגם אבוי..אבל נהנים בדרך…הדרך שונה לחלוטין…בואי נתחיל דף חדש וננסה זאת…מאמינה בך !
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות