חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בשבוע השני של התוכנית אבל אפשר להגיד שהתאפסתי על העניין רק עכשיו.
    אשמח לכמה הבהרות:

1. קיבלתי מספר תפריטים: 1500 קלוריות, 1200 קלוריות, תפריט סנדוויצים.
    כרגע נצמדתי לתפריט של 1200 קלוריות אבל …האם נכון?
    מתי כל השאר רלוונטיים?

2. מעיון בפורום אני מבינה שמוצרי טבעול לייט מוגבלים לעד 2 מנות בשבוע. אבל ברשימת תחליפי חלבון הבשר שקיבלתי אחד מהתחליפים הוא שניצל תירס לייט 2 יחידות שנחשב לתחליף בשר שאותו אני אוהבת לשלב בארוחת צהרים או 2 המבורגר טבעולייט עד 5 אחוז. אז מה הנכון?

3.ברשימת תחליפי חלבון הגבינה שקיבלתי, אחד מהתחליפים הוא 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן??

4. קשה לי מאד עם כל מה שקשור ברטבים. אני מבינה שרוטב נחשב לרוב למנת שומן!!
    האם זה אומר שאם אני מוסיפה כפית שמן לסלט הגדול שאני אוכלת בצהרים, אני לא יכולה להשתמש ברוטב אלף האיים דל שומן?

תודה מראש על העזרה ושיהיה בהצלחה לכולנו:)

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל המון המון בהצלחה ואין ספק שתגלי שמדובר פה בשינוי הרגלי אכילה ולכן התפריט הוא קל ופשוט כ”כ.
    ועכשיו לקצת תשובות:
    1. את נמצאת בקבוצה? המדריכ/ה אמורים לתת לך את התפריט המותאם אלייך ביחס לגובה-משקל שלך. בלי נתונים לא ניתן יהיה להגיד לך מה התפריט המומלץ לך.
    2. מוצרי טבעולייט אכן נחשבים לאחד מהתחליפים אך הם מוגבלים לעד פעמיים בשבוע. תעייני במתכונים בלשונית למעלה ותגלי המון מתכונים שניתן יהיה להכין כתחליף לחלבון בשר בארוחת צהריים.
    3. אני לא כ”כ בקיעה בענייני נקניקים כי אני לא אוכלת אותם אבל זה נשמע הגיוני. יש הרבה מוצרים שנמצאים בשתיים או יותר ממשפחות המזון ולכן ניתן להחליף אותם בדברים שונים בתפריט.
    4. תצטרכי להחליט על מה את מוותרת… :שמח2:
    אני מבטיחה לך שגם אם לא תוסיפי את השמן לסלט הוא יהיה לא פחות טעים.

שיהיה המון המון בהצלחה ועדכני אותנו איך הולך :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות