רציתי לשאול האם קמח חומוס נחשב כחלבון/פחמימה וכמה ניתן לאכול ממנו (אני פשוט לא אוכלת ביצים) ובנוסף רציתי לשאול שוב האם ניתן בארוחת הצהריים לשלב מוצרים של טבע דלי במקום החלבון בשר כיוון שאני לא אוכלת בשר ואם כן אז לאיזה נתונים להתייחס בערך התזונתי עד כמה שומן וקלוריות לארוחה כך שאני אדע לחשב לי תודה על העזרה
יש מלא תחליפים – טונה, דג, טופו (יאמיייי!!), פעמיים בשבוע 1.5 שניצל מן הצומח, פעמיים בשבוע קבב/קציצה/נקניקיות מן הצומח, 4 כפות שטוחות ממרח חומוס ביתי או ממסעדה והכי מומלץ – קטניות, שגם זה טעים בטירוף D: (בשילוב עם דגן מלא, זה שילוב מנצח).
בהצלחה =]
נחשב פחמימה. אותה כמות כמו קמח רגיל. אורנה בדכ לא נכנסת לפורום חמישי עד שבת וזה אומר שלא תקבלי תשובה מגורם ״מקצועי״ עד יום ראשון בערב. נשמע שאת לא אוכלת מוצרים מהחי- טבעונית- למה שלא תנסי את התפריט הטבעוני? בנוסף את יכולה להתקשר ביום ראשון בבוקר למוקד לגבי שאלות נוספים על מוצרים קנויים.