אוףףף אני ממש בדיכאון…זה לא משהו שקשור לתפריט דווקא הולך לי ממש טוב עם האוכל..זה בעניין הספורט ואת הרי יודעת שאני פנאטית בקטע הזה…קרתה לי תאונת עבודה לפני שבועיים ושברתי את הבוהן ברגל והרופא כמובן אסר עליי לעשות פעילות גופנית למשך שבועיים עד שאני יבוא לביקורת ואני לקחתי את זה מאוד קשה בעיקר כשאני רגילה להתאמן 5-6 פעמים בשבוע..והיום הייתי בביקורת והרופא אמר לי שאני צריכה להיות עם התחבושת עוד שבועיים שלמים!!!ואני מרגישה ממש מנוונת ומתחרפנת מזה שאני לא עושה כלום וגם מבחינת התפריט אז בטח חוסר הפעילות יעכב את כל התהליך…תעזרי לי!!
דורין !! תתאפסי ומייד !!
קחי זאת כמתנה מה' ושבי בבית ותנוחי והשקיעי בעצמך..פרגני לעצמך קצת שקט, קראי ספר, תראי טלביזיה, תני לגוף לנוח..
אבל במקביל אם את לא רוצה להרגיש כמו כורסת תפוח אדמה…ערכי רישום ואכלי תוכנית מדוייקת….
בהצלחה, סומכת עלייך
קודם כל החלמה מהירה! תזכרי שזה רק מצב זמני ועוד שבועיים תוכלי לחזור לפעילות אליה את רגילה.
חוץ מזה, יש פעלויות גופניות שאת יכולה לעשות בבית- כמו לדוגמא כפיפות בטן, בשכיבה על הגב ולהרים רגליים, או לעשות אופניים…וזה גם אחלה.. או אם יש לך משקולות בבית או אפילו קופסאות שימורים אז גם את יכולה לעצב את הידיים.
אל תיהי בדיכאון! הכי חשוב שאת ממשיכה עם התוכנית!
באוקטובר שברתי את הרגל ולא יכולתי לעשות ספורט 3 חודשים(והייתי רגילה לעשות כל יום) ורק לפני 3 שבועות חזרתי להתאמן ,אז יש צרות יותר גרועות..שבועיים זה כלום:)
לכל דבר יש סיבה אני בטוחה שלא סתם זה קרה לך. משהו מלמעלה שומר עליך שחלילה לא יקרה יותר גרוע. אז תהני שזה רק זה ולא משהו אחר ועד שבועיים זה לא בשמיים הזמן עובר מהר. שימי לב מה את אוכלת אין סיבה שתעלי. הכל יחכה לך תידאגי לבריאות.