מה אתן אומרות שכל אחת תשלח תכנון יומי של מה היא אוכלת בשישי ובשבת בשביל לתת רעיונות לכולנו :מאושר: זורמות?
שישי: בוקר – פיתה קלה + כף חמאת בוטנים + 7 שקדים. ביניים: חטיף אנרגיה + 6 חצאי אגוז+ כוס ענביםתפוח. לילה: מעדן סויה + 2 אגוזי ברזיל + 6 אחצאי אגוז + אפרסק. ביניים: כפית טחינה גולמית + תפוח. ערב: 25 גרם קטנייה מושרת + 2פרוסות לחם + כפית טחינה + כף שמרי בירה + סלט גדול. צהריים: 70 גרם טופו + 80 גרם סייטן + 2 לחם + 2 אגוזי ברזיל. את תפריט שבת אעדכן מאוחר יותר, מחכה לעדכון שלך 😉
בוקר: פרוסת לחם רגיל + 60 ג' גבינה בולגרית 5% + עגבניות שרי ביניים: חצי מנגו + כפית חמאת בוטנים צהריים: 1.5 כוסות תבשיל חומוס + חצי כוס אורז + סלט ירקות + כף טחינה מוכנה ביניים: 2 שזיפים + חטיף אנרגיה + 3 אגוזי מלך ערב: 1/4 פשטידה גבינות ופטריות + סלט גדול לילה: כוס גלידה לייט + שני תמרים קטנים
ועוד מלא ירקות בין לבין לימודים למבחנים :שמח2: בהצלחה לנו!
בוקר: נקטרינה+ פרוסת לחם מלא עם חביתה ביניים: (מותרת) המבורגר ותאמת מפה השתבש לי כל היום לא אכלתי מסודר…. :סחרחורת: :עצוב: מקווה שמחר יהיה לי יותר טוב
*שינוי בוקר וביניים שעשו לי אישית
שישי- בוקר: נס על כוס חלב 1% + 3 אגוזי מלך (חצי מנת שומן) + 1 קשיו (רבע מנת שומן) + 2 שקדים (רבע מנת שומן) ביניים: יוגורט 1.7% + חטיף אנרגיה חלי + 7 שקדים ביניים: תפוח ירוק קטן + 10 פיסטוקים צהריים: מוסקה חצילים ממתכון של חלי + 3 כפות אורז מלא + 4 קשיו נס עם קוביות קרח מהכוס חלב דל לילה: מילקשייק מכוס חלב דל + בננה קטנה קפואה + פולי קקאו + קינמון ערב: טוסט צרפתי מחלה קלה + 3 כפות גבינה + 5 זיתים + ירקות חתוכים
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך