חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פשוט להרשם בשקט לאתר או להציג את עצמי אז….אני קלואי בת 28
    חולמת להיות רזה מאז שזוכרת את עצמי. עד לפני 3 שנים, לפני לידת הבת המתוקה שלי הקפדתי על דיאטות, על הליכות כשיכולתי וסך הכל הייתי בסדר (לפחות היום זה נראה לי ככה, אז לא חשבתי כך) לא רזה וחטובה אבל בסדר, מלאה בגבול הטעם הטוב 65 ק”ג בערך …היו לי תקופות רזות יותר אבל הן היו קצרות למדי.
    מאז שילדתי עליתי על רכבת אקספרס לארץ השמנים :צוחק: :סחרחורת: מבחורה מלאה עם פנים יפות הפכתי לבחורה שמנה שכבר לא רואים את היופי, גם לא בפנים.. במהלך שלוש שנים האחרונות עשיתי פעם אחת דיאטה, ירדתי 15 ק”ג ובבת אחת עליתי אותם בחזרה. זה היה בשנה שעברה אם אני לא טועה. חזרתי למשקל של 93 ק”ג וזה המשקל שאני תקועה בו (ואם משהי תוהה אז אני 1.54 :עצוב:, מה שאומר שאני שמנה ואין מילה אחרת לתאר את מצבי למרות שזו לא מילת גנאי ולא בושה)
    בקיצור נראה לי שהגעתי לאיזו נקודת מיצוי ואני מאוד רוצה להתחיל לאכול מסודר ובריא יותר ולהתחיל להשיל קילוגרמים מיותרים. הגעתי לכאן בעקבות חברה שירדה יפה אחרי הלידה (ולא הזניחה את המצב כמוני) והיא אמרה לי את שתי מילות הקסם “חלי ממן”. אמרתי לה אין לי זמן, אמרה לי תכנסי לאתר לפחות תראי את התפריט.
    אז באמת אין לי זמן ואפשרות כלכלית כרגע לגשת לקבוצה, אני גם עצלנית מבחינת הכנת אוכל ועל ספורט אין מה לדבר. אבל חייבים להתחיל ממשהו…אז מחר אני מתחילה לאכול עפ”י התפריט. לא מפתחת ציפיות אבל מלאת רצון להצליח.
    אז מבלי להאריך יותר במילים מקווה שאצליח השבוע. החברה אמרה לי לקחת יום ביומו וכך אעשה. תאחלו לי בהצלחה! מבטיחה לשתף בדרכי בכל פעם שיהיה זמן למחשב…

שבוע טוב לכולם,
    קלואי :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין מה להצטער או להתנצל… מה שהיה – נשאר מאחור.
    כעת פנייך מופנות קדימה, כשכל מה שאת רואה זה את עצמך חוזרת לעצמך בקצב שלך, עם הרבה כוחות ועם המון תמיכה (גם מחברתך וגם מחברי וחברות הפורום).
    את בתפריט 1500 – בדקי את רשימת התחליפים בסרגל בצד ימין כאן ובחרי את הדברים שאת אוהבת.
    כן, אוהבת. לא מדובר בעונש אלא בתהליך שהחלטת להעניק לעצמך כמתנה כי זה מגיע לך.
    קיראי את האותיות הקטנות (אלו שעלולות “להפיל” אותך כמו בכל חוזה) – יש דברים שמוגבלים לפעם או פעמיים בשבוע.
    שתי המון מים (כ- 12 כוסות ליום). מיצאי את הדרך לעשות זאת מבלי שתרגישי שזה יותר מדי.
    רעיון – קיימות 6 ארוחות סה”כ – שתיית כוס מים לפני ואחרי כל ארוחה וזה לא יותר מדי גם עבור מי שלא רגילה לשתות הרבה מים.
    הקפידי על מרווח של שעה וחצי עד שלוש שעות בין הארוחות, ואת ארוחת הבוקר לאכול עד שעה מזמן הקימה.
    ספורט – לי לקח 9 שבועות מאז שהתחלתי את התהליך עד שהתחלתי בהליכות.
    מצאי את הספורט שמתאים לך – לסדר יומך, ליכולותייך ולזמנך. לא חייבים להירשם למרתון ת”א כבר מחר 🙂 אפשר ללכת ברגל עם חברה או עם MP4, אפשר לעלות במדרגות, ואם ילדתך עדיין בעגלה, את יכולה לצאת לטייל איתה 🙂
    והכי חשוב – בלי לחץ. לפעמים נתקעים, לפעמים עולים… אנחנו בסה”כ בני אדם ויש לכך סיבות שונות, אך הן לא ממש חשובות כל עוד אנחנו עושים את הטוב ביותר שביכולתנו לעשות.
    ו…. אנחנו כאן :שמח1:
    תוכלי לשאול שאלות מקצועיות בפורום המקצועי (יש כאן ממש מקצועניות שתשמחנה לענות) ודברים כלליים בפורום הכללי.
    בהצלחה רבה! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה לך המון בהצלחה!
    ורק שתדעי שדרך האתר זה מצוין לא פחות מהקבוצות לדעתי,אני יורדת רק לפי האתר ובנתיים טפו טפו טפו אני יורדת לא רע:)
    שיהיה לך יום נפלא ושבוע טוב:)

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה
    מחזיקה לך אצבעות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות