חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ראשית, שמחה שהגעתי לפורום הזה. שבוע טוב לכולם 🙂
    אני מתגוררת בארה”ב כבר 3 שנים, בת 23 ומאז שהגעתי לכאן לצערי שחררתי את הרסן ועליתי בסביבות ה7 ק”ג…1.62 שוקלת כרגע 64.1 שזה נורא משמעותי מבחינת מבנה הגוף שלי. אני פשוט מרגישה “לא אני”, חוסר בטחון עצום. ניסיתי דיאטת פחממות כמובן שזה לא עבד לאורך זמן, ללכת לחדר כושר 3 פעמים בשבוע גם אין סיכוי- לו”ז שכולל עבודה מ10-9 והאמת שזו עמידה ממושכת אז אני לא יושבת כל היום…
    בהמלצת חברה שהיתה חלק מקבוצה של חלי בעבר וכרגע כמוני בארה”ב וירדה ב3 חודשים 6 ק”ג בעצמה, התחלתי את הדיאטה עם האפליקציה והכל לבד. קצת מתסכל כיוון שאני שומרת כשרות וקשה למצוא תחליף לכל דבר שאין פה כגון גבינות קלות, לחם קל וכו'.

הקושי הגדול שלי הם שישי-שבת בהם אני אוכלת את ה”מותרת שלי”, אך מחולק ואני יודעת שזו אמורה להיות מנה אחת.. כיוון שלרוב אינני אוכלת בבית או שאני מבשלת להמון אנשים ואין לי זמן להכין לי הכל בנפרד, הלו”ז משתנה אך אני מנסה לשמור על הכמויות. מקווה שזה לא יהרוס לי את הכל.

התחלתי ברביעי 7.8.2013 וכעבור שבוע השקילה הראתה ירידה של 900 גרם 🙂
    אבל מה עושים עם שישי שבת ללא חלה קלה וכל מה שאין כאן באמריקה (אני שומרת שבת נורא קשה!!!…)??? אני יכולה להחשיב אותם כארוחה מותרת אחת? אני לא מפריזה בחלה וסה”כ אוכלים מנת דגים, מנת בשר קטנה עם קצת אורז וסלטים שבחלקם יש מיונז/ קצת גרעיני חמניה ואולי חתיכה קטנטונת של עוגה בבוקר.

סליחה על ה”חפירה” הקטנה אבל..זקוקה לתמיכתכם…

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות