חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ברוך השם היום אני סוגרת חודש לדיאטה !!!
    אני חייבת לציין שאני נהנית מכל רגע !
    גם אוכלת דברים טעימים , וגם מרזה פשוט נפלא
    רציתי לסכם את החודש הראשון
    אז ככה היה מדהים רזיתי בסך הכל כל החודש 6.200 קילו :אוהב:
    אני מאושרת !! כמובן שאני משלבת הליכות ורימות שזה תורם בירידה !
    מקווה להישאר במצב הזה ולסגור עשירייה בחודש הבא( אני בעצמי לא מאמינה :המום: )
    בעיה אחת קטנה שיש לי …
    בעצם 2 חחחח :מאושר:

אתמול התחלתי להכין תפריטים של אתי ימין ואמנם היא אומרת שהיא מתייעצת עם המדריכה שלה וגם בודקת במחשבון של חלי ממן .
    השאלה היא אם זה בסדר להמשיך לעשות מתכונים וזה לא יעכב או יגרום לעלייה במשקל ..?

ועוד משהו אני לא רואה על עצמי ממה את הירידה של ה6 קילו .
    זאת אומרת ממש ממש מעט .אני סוגרת כבר פחות 2 בחגורה של המדים אבל במראה רואה שינוי קטן .. :לאבטוח:
    מקווה שזה רק בגלל שאני רגילה לראות מישהי אחרת במראה חחח אה והמון אנשים מחמיאים כנראה זה רק בראש חחחח :קול:
    שיהיה לכולם יום מקסים עם ירידות מרובות :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

אז ככה.. קודם כל מזל טוב על סגירת החודש הראשון וכל הכבוד על הירידה החודשית. בהחלט לא מובן מאליו.

לגבי המתכונים של אתי ימין – אני ממליצה לך להתחיל בקטנה. כל פעם לנסות משהו אחר, ולא לעבור עכשיו לכל הארוחות לפי תפריט של אתי ימין. ככה לאט לאט תוכלי לראות אם יש השפעה כלשהי או שיכולה להמשיך להכין מהמתכונים האלו.

לגבי הירידה והמראה –
    אני אחרי 20 פלוס של ירידה במשקל, וברור שרואים ואני יודעת שרואים, אבל עדיין לפעמים אני מסתכלת על עצמי במראה ואומרת איזה שמנה, או איזה תחת גדול, או איזה בטן יש לי… אז אני מודעת לזה שנכון שאצלך זה לא פסיכולוגי ויכול להיות שעוד לא ממש רואים, או קשה קצת עדיין להבחין, אבל לך יש הוכחה חד משמעית של 2 חורים בחגורה. עם הוכחה כזו אי אפשר להתווכח.

בהצלחה בהמשך הדרך ויאללה עוד מעט במקום לסגור עוד שני חורים תרדי מידה במכנסיים.

אלמוני
    לא פעיל

וווואווו איך עשית זאת ? כל הכבוד … בחודש כמעט 7 קיילו……

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות