- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
12/05/2009 בשעה 15:50 #88506
אלמוני
לא פעילשיתוף קטן
לאחרונה נרשמתי לחדר כושר והכול שם מעולה. זה עוזר לי במצב רוח ובלימודים, וכמובן גם לעיצוב הגוף. אבל אני לא יורדת. הגעתי לאיזה נק' משקל שלא הייתי בה זמן רק אבל איני מצליחה לשבור אותה. ולפעמים היא שוברת אותי קודם .
בנוסף תכף תקופת המבחנים ואני מפחדת .
אני רוצה קצת לשמוע אולי מישהי פה שגם נתקעה זמן רב באותו משקל בדיוק?.. סטודנטיות?11/04/2019 בשעה 19:24 #88507אלמוני
לא פעיללא יודעת איך. אולי תבקשי את הטלפון שלה במוקד.
אני במקרים כאלה עושה רישום. זה מיישר עניינים.
בהצלחה
ליאת פ.ר11/04/2019 בשעה 19:24 #88508אלמוני
לא פעילתראי, לפי דעתי אין קשר לעובדה שנרשמת לחדר כושר לבין זה שאת לא יורדת..פשוט יש תקופה כזאת שנעצרים על המשקל, זה כמובן לא צריך לייאש אותך ואת אמורה להמשיך הלאה בתוכנית מדוקדקת..אבל אולי כדאי באמת שתעשי רישום(לי אישית זה עוזר המון!!) וככה תדעי בדיוק מה נכנס לך לפה..וכמובן תמשיכי עם הספורט כי זה מעולה לגוף וזה נותן הרגשה טובה ומצב רוח בשמיים!!
אולי ישנה אפשרות שאת טיפה אוכלת יותר ומרגישה יותר רעבה??ואולי בגלל זה העצירה? כי ברגע שמתחילים חדר כושר(מדברת על מכשירים ומשקולות)מרגישים יותר רעב..ככה זה היה אצלי, יכול להיות שאצלך זה לא מורגש..
ולגבי תק' המבחנים גם אצלי זה אוטוטו מגיע(האחרונה תודה לאל!)ואני לא מפחדת בכלל!! פשוט השינוי הוא בראש והכל פסיכולוגי!! לאכול רגיל כמו בתוכנית, לעשות ספורט כמו שאת עושה וגם הליכות(כדי לשאוף אויר ולצאת קצת אחרי שנרקבנו כל היום בבית בין הספרים), לשתות הרבה מים ולאכול כל 3 שעות ואז תאמיני לי תרגישי מעולה, תרגישי שליטה ויציבות כי שום תקופה לא תגרום לך ליפול!! גם לא מבחנים!!אז המון בהצלחה ותמשיכי להתמיד בספורט!!
11/04/2019 בשעה 19:24 #88509אלמוני
לא פעילכן נכון גם אני תקועה כבר כמעט 9 חודשים
(לא רוצה לייאש אותך) אבל… מבקשת ממך לא
לקחת זאת כדוגמא כי כל גוף מגיב בצורה שונה
לכל גיל יש גם את הבעיתיות שלו (את עדיין צעירה מאד)
מנסיוני הרב 3 שנים פלוס פה ממשיכים הלאה , לא מתיייאשים
ובטח ובטח לא עוזבים את הקבוצה כי שם טמון הכח והחוזק
של כולנו. פשוט יולי ממשיכים הלאה עולים יורדים נעצרים
ובסוף יש לי כבר 34 ק”ג בכיס שבעמל רב הרווחתי אותם
ולא המשקל (הגולם) יתנו לי להישבר .
ממשיכה בתוכנית כמו ביום הראשון 6 ארוחות, הרבה הרבה מים
הליכות של 4 פעמים בשבוע ובסוף אני אנצח.
מאחלת לך רק טוב ציפי
במידה ואת רוצה לשוחח איתי באופן אישי תמיד מוכנה לעזור לכולם. נייד 050-7505997 . -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.