היי ושבת שלום לכולם…
אני בשבוע השני, והיום “התקילו” אותי- הולכים לאכול במסעדה מזרחית.
לא ידעתי מה לעשות כ”כ.. אז דבר ראשון שתיתי שתי כוסות מים כדי לא להגיע רעבה.
אחרי מבט בתפריט הבנתי שהאופציה הכי טובה עבורי זה דג דניס שלם על הגריל וסלט ירקות- את שניהם ביקשתי ללא תוספת שמן בכלל…
עכשיו השאלה שלי היא כזו:
אכלתי בערך 2/3 מהדג (הדג בגודל ממוצע לא ענק ולא פיצפון) כי לא ידעתי כמה בדיוק מותר.. ולא הוספתי פחמימה כי צ'יפס/מג'דרה ספוגת שמן/פיתה בהחלט לא באו בחשבון..
אני חוששת שחרגתי כי נראה לי שאכלתי הרבה מידי דג והשקילה שלי היא יום ראשון, מה עושים?
עקרונית מותר 200 גרם דג לפני הכנה, במסעדה זה קצת בעייתי לדעת כמה גרמים הדג, לכן הויתור על פחמימה נראה לי במקום.
דגים זה מאוד בריא ומזין, בפרט דניס שנחשב דל בשומן…. אחלה ארוחת צהריים. מנסיוני – אפשר להסתדר כמעט בכל מקום והסתדרת יופי.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות