אני רוצה מתכון למאפינס כזה בריא, אפוי.
אני מתכננת להכין אותם להניח בהקפאה וערב לפני להוציא לי 1 על מנת שבבוקר יהיה מופשר, ואקח לי לדרך.
תודה למי שעונה.:)
אני לא מכיר מתכון מוכן אך אני יכול לתת לך רעיון שעשיתי ויצא מעולה:
לוקחים את המתכון ללביבות בטטה שפורסם לכבוד חנוכה (נמצא פה גם בפורום, העליתי אותו בתגובה לאחת ההודעות) ובתוך החומרים מערבבים 20 מנות חלבון (כיוון שהמתכון של הלביבות שווה ל-20 מנות פחמימה) וכך יוצר לך מאפין טעם בטעם בטטה עם גבינות. אני ממליץ להוסיף קוביות גבינה בולגרית 5% וגבינה צהובה 5% מגוררת.