חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. הבנתי שיש הגבלה על דיאט קולה ודאט ספרייט ביום, כמה אפשר לשתות? ואם מישהו יודע, למה בעצם יש הגבלה על זה שבקושי יש בזה קלוריות?
    2. לגבי היום של השקילה. אם אני נשקלת בשעה 6 בערב עד איזה שעה מותר לי לאכול? וכמה לשתות באותו יום? האם עדיף לי לאכול רק ארוחות ביניים בבוקר לפני השקילה? והאם מותר לי באותו יום בבוקר לעשות ספורט? זה לא משפיע על המשקל?
    3. יש ימים שלא יוצא לי לאכול ארוחת לילה כי אני נרדמת זה אפשרי שיוצא ככה שרק בכמה ימים בשבוע אני אוכלת 6 ארוחות ובשאר 5? זה בסדר?
    4. שמעתי משהו על זה שאפשר להעביר את הפירות בין הארוחות נגיד לקחת את הפרי של הלילה ולאכול אותו ביחד עם המנת פרי של הבין בוקר לצהריים ואז לאכול 2 פירות או לחלופין להעביר אותו לכל ארוחה אחרת בתפריט זה נכון? זה רק בארוחות מסויימות?
    5. הבנתי שאפשר לאכול במשך היום עד 4 קרטיבים של 20 קלוריות, מאיפה משיגים אותם? האם מותר לאכול אותם גם בין הארוחות?

תודה רבה על הזמן, תשומת הלב והעזרה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי..

1. לא בטוחה.. אבל משקאות מוגזים מנפחים, והם מתוקים … למרות שהם דלי קלוריות… רצוי לא לשתות את זה ” כמו המים”..

2. יום השקילה, 3 שעות לפני להפסיק לשתות ולאכול,

אישית – אני מעבירה ארוחות ואוכלת ביניים ב10 בבוקר.. קלה יותר. אבל צהרים רגיל, ולא שותה כ”כ הרבה עד השקילה (ואחרי שהגוף התרגל.. ביום השקילה הוא ממש דורש מים!!

– ספורט, אולי לא תראי שינוי ואולי תקבלי אותו שבוע אחרי … הגוף לא יודע שאחרי הליכת בוקר, את נשקלת בערב 🙂

3. לדעתי זה עדין בסדר.. גם לי זה קורה.. עם ארוחת לילה.. בגלל זה יש לי תמרים בתיק, אז שמה תמר ונרדמת 🙂 (לא פרייארית – מגיע לי חח).

4. אני יודעת, שמותר להעביר בין הארוחות, למשל לאכול בבוקר את ה”ארוחת ערב” ובערב את “ארוחת בוקר” וכן הלאה עם כל הארוחות. אבל לא לערבב את ההרכבים, לא לאכול בארוחה אחת את 3 הפירות של אותו יום, כמו שלא לאכול את כל הפחמימות של אותו יום בארוחה.

5. קונים אותם בסופרים, תחפשי טוב טוב … וכן.. הם חינמים 🙂

מקווה שעזרתי

בהצלחה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות