חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי…אני כבר בקבוצה שנה וחצי פלוס מינוס ההתחלה הייתה מעולה ההיתי ממש מדוייקת אבל לאט לאט דעכתי ובאמת גם שמרתי על המשקל אבל לא ירדתי ונשארתי בעודפים עוד…אני שמנה כבר מגיל 0 נראה לי כשההיתי קטנה אימי נפטרה ומאז הרגש והבטחון צנחו ….היום אני ילדה דיי גדולה ואפילו עומדת להנשא אבל אני לא רגועה לחוצה ומלאת פחד הבן זוג שלי ממש רוצה שארזה וגם אחרי שאנחנו עומדים להנשא זה מפריע לו ואפילו מאיים עלינו אני מנסה להסביר לו שאני מאוד מנסה ואי יודעת שהוא בקטע חיובי אבל זה באמת מפריע לו בכל המובנים אני פוחדת שלא אצליח ושהוא לאט לאט ידעך אני רוצה להשיב לעצמי את הבטחון והאמונה שלו בי ושהיחסים ביננו יעלו מדרגה אין ספק שהמשקל תוקע אותנו היום סוף סוף עשיתי סדר בארון ומיליון תמונות שגרמו לי לכאב מאז גיל קטן להביט בעצמי אומנם יפה אבל שמנה כואבת הרגשתי שהיום זה היום שאצא לתהליך האמיתי אני חוששת מאוד אבל יש בי תקווה שאמדוד את השמלה שאני חולמת אהיה מאושרת.

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה שלי,
    אני עצמת עיניים ומדמיינת אותך בשמלת הכלה שאת חולמת עליה….האם את עושה זאת??
    קחי לך 10 דקות: עיצמי עיניים…את לבושה בשמלת החלומות שלך, את כולך בלבן, את שומעת את המחמאות מכל עבר, את רוקדת בקלילות ברחבה – בלי לחשוש…בבטחון רב…את קורנת!!!
    את מגשימה חלום!!!
    ועכשיו פקחי עיניים – אחרי שראית שם את פרטי הפרטים של המראה הזה….
    רוצי לסופר, עשי קניות!
    קחי התפריט! עשי איתו הכרות חדשה!
    והתחייבי כלפי עצמך….!!
    כי מגיע לך!!
    כי מגיע לך להגשים את החלומות שלך!!!
    כי מגיע לך רק בגלל שאת רוצה ולא בגלל מישהו אחר!!!
    בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

איזו מתוקה את, את כל כך רוצה ואת תצליחי! :קול:
    אבל תעשי את התהליך הזה רק בשביל עצמך, מגיע לך להגשים את החלום שלך!
    ובן זוגך צריך ללמוד תמוך בך ולקבל אותך כמו שאת ללא תנאים!!! הוא צריך לאהוב:אוהב:אותך! את מי שאת ולא את איך שאת נראית.
    תבקשי עזרה מהמנחה שלך…
    את יכולה! :מאושר: מאמינים בך!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות