חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הסיפור שלך כל כך מזכיר לי את עצמי לפני שכמעט שנתיים…. גם אני עשיתי את הדיאטה לפני הגיוס וירדתי 14 ק”ג הייתי מאושרת לא יודעת איך להסביר את האושר הזה… ואז בצבא העליתי 7 ק”ג ואמרתי לעצמי שאני לא אחזיר את הכל פה אני עוצרת ואני חוזרת למה שהייתי לג'ינסים להכל, וגם לי בדיוק היה בעיה עם הירידה פשוט הגוף נלחם בי ולא ירד למרות ששמרתי והכל, אני חושבת שארבעה חודשים ירדתי אולי 100 גרם בשבוע אבל פתאום התחילו להיות ירידות ועכשיו ברוך השם חזרתי לאיך שהייתי לפני הגיוס :).
    בכל מקרה תמשיכי עם הדיאטה אל תתיאשי מה שהחזיק אותי בזה שלא ראיתי ירידות זה שלפחות לא עליתי, את תרדי בשלב שהוא….
    בהצלחה !!!!

אלמוני
    לא פעיל

לשאלותייך
    מה אני כן יכולה. ובכן כמו שכתבת אני לא מזלזלת ב-40 ולעיתים כשאני חושבת על זה, אני מתמלאת בגאווה ובאהבה עצמית והערכה שלא תתואר. הבעיה היא ש-20 קפצו חזרה. אני צריכה טריגר. לעשות למען מטרה חיצונית ממני. אני מנסה לשבור את הראש במציאת אחד מספיק חזק עבורי. ברגע שהוא יהיה קיים, כל ההתנתבות תלך לשם.

2. דיאטה. כן לא לומר את המילה. קיבלתי. עדיין זה להיות כל הזמן עם תחת מכווץ. כל הזמן במודעות ובשליטה וזה קצת מעייף לפעמים.אבל ראה ערך טריגר מה שמחזיר חזרה לשפיות.

3. קחי אותי איה. אני זקוקה לך, נשמה.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות