חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכם בנות
    אני אמנם בתהליך הרזיה בקבוצה של חלי ממן מזה כחצי שנה אך זאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום. אציין כי אני עוקבת אחר הפורום במהלך כל התהליך ושואבת המון ידע וכוחות מכן, ועל כך תודה!
    אשתף כי וירדתי בחצי שנה האחרונה 22 קג ונותרו לי עוד 2 עד לשמירה (זה לטענתה של המנחה- כי אני רואה במראה משהו אחר לגמרי :לאאכפת: ).
    חייבת להתוודות כי במהלך חצי השנה האחרונה שאני בתהליך לא עשיתי אף פעם מנה מותרת!!! אחדד ואומר שוב- לא מנה מותרת ולא חריגות למיניהן…
    ציינתי זאת בפני המנחה והיא אמרה שעקב כל בשמירה אוכל לעשות רק מותרת אחת ולא שתיים כי הגוף לא רגיל והוא יגיב בעלייה במשקל אם אעשה שתי מותרות.
    אתמול חגגתי יומולדת ויצאנו למסעדה (משהו שנמנעתי ממנו רבות) וכמו שאומרים- נפתחו הצ׳אקרות- אכלתי כאילו אין מחר ולא ישאר יותר אוכל בעולם. כמובן שהבוקר קמתי בהרגשה מזעזעת כאילו העלתי את כל ה 22 קג בחזרה.
    הסיבה שהחלטתי לכתוב כאן כי אני מרגישה שההתמודדות מעכשיו והלאה הולכת להיות יותר קשה ממה שעברתי עד כה ( גם ב להוריד את השניים האחרונים וגם בהגעה לשמירה הכה מפחידה).
    לכן אשמח לשמוע את דעתכן המלומדות מנסיונכן…
    בהצלחה לכולנו

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הירידה המהממת שהצלחת לעשותֱ ועוד בתקופה יחסית קצרה!!!
    לגבי השמירה , את צודקת , לפחות בהתחלה זה די קשה. כי אין לך יותר את המטרה של הירידה ויש את הפחד של עליה בחזרה.
    גם אני עברתי את זה. אבל עם הזמן לא חושבת יותר מידי על המשקל ומספרים, אוכלת לפי תפריט , אך לא תמיד 2 מותרות ,כי אני עולה משקל מ2 מותרות . אז אוכל 1.5 בדרך כלל.
    המשקל זז +- 300-500 גרם.
    לגבי מנה מותרת שלא אכלת כל התקופה, זו טעות לדעתי. מנה מותרת מחושבת בתוך התפריט שלנו, זה לנפש ולהרגשה שאת לא בדיאטה ואוכלת מה שאת אוהבת ( רק פעם בשבוע) אני לא הייתי שורדת !!!!
    אז בקרוב אצלך ( השמירה) ובהצלחה!!!! :אוהב:

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ולפני הכל: “את תותחית!!!22קילו!!” מדהימה אמיתית!
    לגבי מה שכתבת איפה שהוא אני שמחה בשבילך שאת חוששת ומפחדת כי לולא היית שאננה ויהירה שעכשיו בשמירה את מוגנת הייתי מודאגת …(אני העליתי את כל מה שירדתי בזמנו פלוס כמה תוספות בדיוק בגלל תחושת המוגנות הזו)
    החשש הזה לעלות בחזרה וההבנה שזה תהליך קשה וההתמודדות היא אמיתית ויום יומית היא זו שתעזור לך לשמור על משקלך החדש.
    הארוחה הכיפית שעשית ביום ההולדת שלך היא לגיטימית לגמרי היתה נגמרה חוזרים לשגרה ובכל זאת היא הפחידה אותך כי חששת שהנה חזרת לסגנון ולכמויות האכילה שפעם נהגת וזה מובן אבל את יותר חזקה מלתת לארוחה אחת לקלקל בטח ובטח שאת לא מורגלת במנה מותרת (זו בדיוק הסיבה שהיא קיימת )תנכסי לעצמך את ההורדה המדהימה שלך אכלי מנה מותרת אחת לשבוע והשתדלי להנות ממנה כמה שניתן בלי מצפון!ומאוד אשמח לקרוא על התהליך שעברת ולקבל ממך השראה :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות