חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התלבטתי אם להכנס ולכתוב היום או לא, אבל בסוף החלטתי שרק מכן יבוא העידוד…
    אתמול ירדתי רק 200 גרם, אחרי כמה שבועות של מינימום 800 בשבוע ואני קצת מאוכזבת מעצמי…
    נכון, שהיה לי שבוע שכמעט בכולו החלפתי ארוחות צהריים עם פשטידות כי לא יכולתי ללעוס בשר בגלל טיפול השיניים, ונכון שהיה יום ההולדת של בעלי שאולי כן חרגתי בו קצת למרות שהרגשתי שהייתי 100%, אבל בכל זאת ציפיתי ליותר…
    אתמול אחרי הקבוצה בא לי ללכת הביתה ולטרוף את כל מה שהיה במקרר, מזל שהיתה לי הצגה אתמול בערב, אז לא היה לי זמן ליפול על המקרר…
    בא לי לעשות השבוע סופר תוכנית כדי להוכיח לעצמי שאני מסוגלת, אבל לא כל כך מצליחה לאסוף את עצמי 🙁

אלמוני
    לא פעיל

מה שלומך?,קודם כל תתעודדי כי בסך הכל הייתה לך ירידה שזה מעולה,וזה אוצר שפחות או יותר התמדת בתוכנית.
    מאתמול שוב יצאת לדרך חדשה ואני סומכת עליך שתאכלי את הדף.
    מאחלת לך ירידה גדולה.
    שיהיה לך יום מקסים
    רויטל

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את מה שכתבת ומה שהכי צרם לי זו העובדה שאת לא מוותרת לעצמך..במקום להגיד “נכון שהיה לי שבוע כזה וכזה..” תגידי למרות!
    למרות השבוע הזה שבמצב רגיל היה מסתיים בעלייה.. כי בטח היית אוכלת דברים משמינים הרבה יותר..ירדת! אפילו 200 גרם זה משהו! והעיקר הבריאות..שבוע הבא תרדי כמו שאת רגילה..אל תחמירי עם עצמך!
    עשית עבודה נהדרת השבוע וזה מה שצריך לתת לך כוח לשבוע חדש של סופר חנניות בתוכנית..
    אז תכיני סיר מרק חלי גדול..תתכנני לעצמך ארוחות טעימות וסלטים שווים, תפרגני לעצמך כי מגיע לך
    תסכימי איתי שזה היה יכול להיות הרבה הרבה יותר קשה וגרוע..
    אבל ניצחת..
    אז יאללה, לחייך ולצאת לדרך עם רעל בעיניים!
    בהצלחה
    גל

אלמוני
    לא פעיל

היי שירי…
    הדבר היחיד שיש לי להוסיף מעבר למה ששאר הבנות הגיבו לך…
    הוא..שרק את יודעת מה יעזור לך לאסוף את עצמך…כי את מכירה את עצמך הכי טוב….נסי להזכר בשבועות טובים בתוכנית מה עזר לך…שם המפתח להצלחה…וכמובן היישום…
    לי מאוד עוזר חשיבה חיובית ואמונה ורישום….
    בהצלחה
    איה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות