חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני צופה הרבה זמן ואני מרגישה שאני חייבת עזרה…
    עשיתי חלי בעבר וירדתי ממש יפה ולצערי עליתי…
    אני עושה את התוכנית לבד …אני ממש משתדלת ובשבת נהרס לי כי כל הזמן כשמתארחים אני לא נוגעת ונמנעת ובסוף היום אני נופלת על קערת קורנפלקס או בטטות אפויות-שטויות בקיצור
    ואני פשוט תקועה כבר חודש כי אני עושה תוכנית פיקס ורק הדברים האלה הורסים לי…
    היום למשל התארחנו ולא נגעתי במתוקים והייתי גאה בעצמי ובסוף נפלתי על שתי קערות קורנפלקס בבית +קצת דייסת קורנפלור…לקזז מחר?יש לכן טיפים איך למנוע מצבים כאלה-אני שמה לב שזה דפוס חוזר-כל השבוע מעולה והסופש הורס לי אני כבר חודש שלם רק עולה או תקועה במקום

אלמוני
    לא פעיל

הדפוס של להתאפק ואז לזלול מאוד מוכר… לצערי…
    אם כל פעם את נופלת בשבתות למה את לא עושה את המותרת בזמן הזה?

אלמוני
    לא פעיל

שמתי לי חבילת מסטיקים במגירה במטבח. זמין ושיש משהו שקורץ לי אני מכניסה מטיק מתוק לפה…
    דבר שני ניראה לי אני הולכת להפסיק לקנות קורנפלקס…

אלמוני
    לא פעיל

גם לי הכי קשה בסופ”ש במיוחד מחוץ בבית. הכי טוב לתכנן מראש ולשמור מותרת למקרה הצורך.
    אם את מתארחת ויש דברים ממש שווים – תעשי מותרת. אם תתאפקי ותסבלי, תחזרי הבייתה ותאכלי סתם שטויות. אם את מרגישה שאת יכולה לוותר ויש לך שם מה לאכול – מעולה.
    השבוע התארחנו במוצ”ש ואמרתי שאני אנסה לראות אם אני מסתדרת (נשאר לי ערב+לילה). אחרי שעה הבנתי שהכל שם פחמימות וכדאי לעשות מותרת. לא זללתי, אבל כן טעמתי ונהניתי. כשחזרתי הבייתה עשיתי לי כוס תה עם שוקולד קטן ששמרתי במיוחד למותרת. היה שווה לגמרי, וקמתי למחרת בחזרה לתכנית.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות