חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום היה יום לא ממש מוצלח שלי והיה לי ממש קשה לשמור- חרגתי בארטיק שוקו לייט אחד, הפרשי ארוחות שלי לא היו טובים…אני בתקופת לחץ קצת ומבחנים אז כנראה שזה לא בדיוק סייע…
    מנסה להכין לי מלא חינמיים וזה באמת עוזר ואז בסופו של יום החריגות שלי קטנות יותר (אם יש)
    אז מחר יש לי שקילה וברור לי ב100% שאראה עלייה – וזה ממש מבאס כי שבוע שעבר נתקעתי במקום ולפני שבועיים עליתי- ובחורף זה ממש קשה ואני מתאמצת למרות שזה לא פשוט :עצוב:
    בכל מקום יש עוגות, עוגיות, ופיתויים בלי סוף אבל למרות זאת לא התפתיתי.. וכשכולם אכלו עוגות למשל אני אכלתי לי חטיף חלווה..
    אני אשמח לשמוע עוד טיפים מכן איך אתן מצליחות?! כי אני רואה שכולן שה”כ ירדו ממש יפה השבוע..
    אז מחר השקילה ואני שוב בלחץ…
    אני חייבת לצאת מזה! כל פעם יום לפני שקילה אני נכנסת ללחץ מטורף! שומרת לא לשתות יותר מדי לפני שהנוזלים לא ישפיעו, או בבוקר של השקילה נלחצת…קיצור ספרו לי איך אתן כל כך רגועות ? חחח
    כי זה באמת תהליך שאני נהנית ממנו ולא רוצה להיכנס ללחץ המיותר הזה כל ראשון בערב ושני בבוקר

אלמוני
    לא פעיל

אני מקווה שתספיקי לקרוא לפני השקילה שלך, אבל אם לא – אז לא נורא 🙂
    קודם כל קחי נשימה עמוקה, הכל בסדר! כולנו בני אדם וגם את, וכן – תקופת מבחנים היא לא פשוטה ויכולה לגרום לחריגות ולחצים וזה אנושי, ואם החריגות שלך מסתכמות בארטיק שוקו לייט או עוד איזה כריך זה לא סוף העולם, זה בהחלט עדיף מאשר איזו עוגה מיותרת או משהו מושחת אחר. שימי לב להצלחות שלך – את כן משתדלת להרבה חינמיים שאת אומרת שעוזרים לך, אז מעולה! אף אחת לא באמת רגועה לפני שקילה 😉 , גם בשבועות הכי מוצלחים יכולה להיות עלייה לא מוצדקת, אבל מתמודדים. אל תלכי בציפייה לעלות, תלכי במחשבה שמה יהיה יהיה – והחריגות שלך שאת מודעת אליהן, רק את יודעת מה הן ואיך לא לחרוג שוב.
    מחזיקה לך אצבעות ומחכה לעדכון
    בהצלחה! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל גם אם עלית, לא נורא!!! תמיד יש שבוע שאחרי. לא נראה לי שתעלי במשקל מארטיק לייט.
    קצת יותר אופטימיות !!!!
    מחכה לעדכון שקילה שלך, בהצלחה!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות