חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has 4 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נעלמתי מהפורום אבל לא לדאוג!
    אני ממשיכה במסלול ואוכלת בריא ולפי התוכנית…
    הנק היא שאני הפסקתי להישקל כי המשקל לא מהווה לי שום אינדיקציה.. אני כבר רזה ואם אני נשקלת אני רואה עלייה אבל זאת עלייה במסת שריר ככה שזה לא רלוונטי..
    מאחלת לכולן המון בהצלחה! אני את המטרה שלי השגתי ומכאן אני מתחזקת באמצעות תזונה נכונה ואימונים 🙂
    אני עדיין אכנס מדי פעם לפורום ואעזור כשאני יכולה 🙂
    יום מקסים ושבוע נפלא לכולן! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד ובהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שמחה לשמוע שאת במקום טוב.
    ספרי קצת איך ידעת שזהו הגעת לשמירה? הרי את כמוני בלי קבוצה.. אז נכון BMI תקין באמצע 22.5 יכול להוות מדד אבל אני מרגישה שזה לא מספיק, שעדיין הגוף שלי לא רזה כמו שדמיינתי שיהיה כשאגיע ליעד..
    מה שונה בשמירה חוץ מ- 2 מותרות?

אלמוני
    לא פעיל

שמחה לראות אותך כאן שוב קיבלתי ממך הרבה עידוד ותמיכה היית חסרה לי, ושמחה עוד יותר שאת נמצאת במקום שטוב לך, בקרוב ממש אצל כולם בנחת ובנעימות ,
    זה יהיה מושלם אם נמשיך “לפגוש” אותך כאן , אחרי הכל את חלק מהקבוצה שלנו.. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אוקי לא יום סופר מדוגם חריגה של ארטיק שוקו לייט אחד וכוס פייבר וואן הכי חשוב זה להמשיך הלאה ולכולנו יש ימים טובים יותר וטובים פחות אנחנו לא רובוטים הכי חשוב להמשיך הלאה 😉
    אז בארוחת לילה קפה נוסף במקום יוגורט
    בצהריים- 2 שניצל ברוקולי לייט + כפית מיונז לייט + כף קטשופ + בטטה אפויה בתנור + פטריות עם שעועית ירוקה
    בערב- 2 לחם קל + 2 כפות קוטג' + 3 אגוזי מלך

יום כמו היום שהייתי כל הזמן בלימודים ולא היה לי יותר מדי להתעסק עם אוכל אני שמחה שהעדפתי את הדברים הבריאים:)
    כי באותה מידה יכולתי לאכול עוגיה במקום הכוס פייבר וואן שחרג או גלידה עתירת קלוריות במקום ארטיק לייט קטן נוסף.. הכל זה עניין של בחירה;)
    מחר אדאג להרבה חינמיים ומקווה לדווח על יום מדוגם:)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות