אליכן, התגעגעתי מאוד עשיתי טיפול לגוף ולנפש התבודדתי כמו שאמרתי לכן וזה עזר מאוד אומנם לא הקפדתי על הדיאטה אבל היום אני הולכת למפגש ראשון כל הבנות היפות שלי שהיו שם לצידי כמו תמיד רוסי, מירית ציפציפ,מיכל המדריכה דסדוסי אושריתי דנהק, ליאתוש,יולי,מיכלי, מתחדשת,עינבי נועל'ה ריבקל'ה וכל יתר בנות הפורום הזה תודדדדדדדדדדדדדדדדה
עצומה מכל הלב על כל התמיכה וההודעות החמות זה עזר לי לפחות להעביר את מה שהיה לי ואני מקווה שזו הפעם האחרונה שזה קורה לי,אני אמשיך במה שהתחלתי כמו שאתן יודעות אני לפניי חתונה
ואני לא רוצה להיות הכלה הכי גדולה בהיסטוריה אני רוצה להיות יפיפייה כי היום אני יודעת והפנמתי שהשומן מכער ברמות גבוהות והחלטתי לא לתת לו לנצח אותי ושאני זאת שאנצח במשחק הזה כי ככה אני לוקחת את ההרזיה בתור משחק שאני חייבת לנצח הוא המפלצת ואני הנסיכה כלואה בתוך ארמון וכשאני אנצח אהייה יפה ומשוחררת מהשומן הדוחה הזה.
בננות שלי “ניקיתי את הארון שלי מכל השדים שהיו שם ועכשיו אני יותר משלמה עם עצמי ויתר מוכנה להילחם על מה שמגיע לי תודדדדדדדדדדדדדה מכל הלב ואני מקווה לשמוע עידכונים מכל הנסיכות היפות שלי אני אוהבת אתכן מאוד סימה ויבל השועל הקטן חחחח חולה עליכן ואני אעדכן אתכן מחר לגבי המפגש.