- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
22/07/2012 בשעה 20:27 #202420
אלמוני
לא פעיליש לי ממש דילמה: עד עכשיו הייתי הולכת לקבוצה בצפת בשעה 5 בימי שני. ממחר אני מתחילה ללמוד בטבריה בימי שני מהשעה 5…מה שאומר שאני יצטרך לעלות לשקילה של שעה 3 ולצאת באמצע הקבוצה ולא להישאר עד הסוף באופן קבוע כדי להגיע ללימודים ואני גם יצטרך לצאת מוקדם מהעבודה (אני עובדת עד 4) באופן קבוע שזה בעייתי לי… יש לי אופציה לעבור לקבוצה של חצור (שאגב אני גרה בחצור..הסיבה שאני עולה לצפת זה המנחה שלי) שהיא בימי ראשון בערב שמכל הבחינות זה יהיה לי הרבה יותר הנוח…הבעיה היא שממש נקשרתי למנחה שלי אסנת ויהיה לי ממש קשה בלי התמיכה שלה…אני בטוחה במאה % שהמנחה בחצור גם תותח אבל קשה לי לעזוב את אסנת…
בקיצור מה לעשות??? להישאר בצפת מה שאומר שעכשיו שנתיים זה יהיה רק לבוא להישקל וללכת בלי להישאר לשמוע את הקבוצה (שבתכלס זה ממש חשוב לי…) אבל להישאר עם מנחה שאני יודעת שעוזרת לי המון… או לעבור לחצור שזה יהיה הרבה יותר נוח אבל בלי אסנת.. :עצוב: אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!
מה אתן חושבות???
נ.ב. שבועיים לא הייתי בפורום מסיבות טכניות..היה לי בעיה באינטרנט בבית.. אז מאז ירדתי עוד קילו בשבועיים האלה ואני על סך הכל של 8.8 קילו פחות!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:14/04/2019 בשעה 1:48 #202421אלמוני
לא פעילאני מבינה מאד את החיבור שלך למנחה וזה באמת נורא חשוב שיש קשר טוב אבל בסופו של דבר מבחינתי מה שיותר חשוב זה האוירה הכללית של קבוצה… פחות חשוב מבחינתי מה נאמר שם, למרות שזה לא מבוטל בכלל וחשוב שזה יהיה מעניין ותומך ומספק אבל העיקר הוא להיות בפועל בקבוצה גם אחרי השקילה. ואם בקבוצה בצפת את לא תספיקי אז לדעתי שווה לך לעבור לחצור. למנחה שם קוראים קובי הוא גם המנחה שלי בטבריה והוא בסדר. הוא פחות תומך מבחינה רגשית ויותר דוגל בללמד את המשתתפים ל”שחות לבד” ולא לפתח תלות במנחה שזו גם שיטה לא רעה למרות שלפעמים התמיכה הרגשית של המנחה חשובה. מעבר לזה הוא סבבה לגמרי, יש לו חוש הומור מעולה והוא יודע להחזיק קבוצה, יש לו גם ידע רב ואת יכולה לסמוך עליו.
בקיצור אני אומרת שתנסי ותבדקי אותו. את לא צריכה להתחייב, מקסימום תחזרי לצפת.
אגב אני לא יודעת איך זה מסתדר לך מבחינת השעות אבל יש קבוצה בימי שני בטבריה עם מנחה אחרת, שכחתי את השם שלה.
בהצלחה איך שלא תבחרי :צוחק:14/04/2019 בשעה 1:48 #202422אלמוני
לא פעילנראה לי חשוב להיות בקבוצה- לקבוצה יש כוח להעניק לך, ולך יש כוח להעניק לקבוצה.
זה יכול להיות אתגר לשנות מנחה , למרות שזה אילוץ. לנו יש עכשיו מנחה מחליפה לחודש. מאוד חששתי מהשינוי, הגעתי לקבוצה בגלל המנחה אבל אני רואה שזה אפשרי גם עם מנחה אחרת.
על כל פנים המשיכי להתמיד בפורום .אל תיעלמי לנו והמשיכי לעדכן בטוב.
בהצלחהה :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:48 #202424אלמוני
לא פעילמבינה את ההרגשה.. נקשרת למנחה וזה רק טבעי שלא במהרה תרצי להחליף קבוצה.
אגלה לך סוד.. את לא היחידה :שמח1: כל אחת כאן תהיה מוכנה להישבע שהמנחה שלה היא הכי הכי, והיא צודקת!!
אנחנו מתרגלים למנחה והיא אלינו ובלי שנרצה מתפתחים יחסים א-פורמלים. כך זה בכל קבוצה! את מוזמנת למדגם קצר בפורום ותיווכחי איך כל אחת מכתירה את המנחה שלך כמס' אחת.
אם מטעמי קירבה נוח ופשוט יותר להישקל בחצור אין שום סיבה שלא תעשי זאת.
המנחה שם מדהיםםםם, אני חותמת לך שאחרי מפגש אחד את חוזרת אלינו עם דיווח נלהב מהשטח.
כולנו מנחות ומנחים תחת אותה “מטריה” – כולן וכולם עברו את אותה הכשרה בדיוק ו… נבחרו בפינצטה.
אל חשש יקירה… מזמינה אותך לקרוא את הפוסט שכתבתי לפני כשבועיים בסופ”ש תחת השם “אמא מחליפה” :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.