חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לשאול מה לגבי חלב רגיל 3% צריך למחוק אותו בכלל מהלקסיקון? כי לא רק שהאחד 1% לא טעים לי גם כל הערכים הטובים הסידן שלו נעלמים בתהליך שהוא עובר.. שזה לא הכי בריא..ומה לגבי יוגורט אקטיביה 3% שומן?
    ולגבי סוכר אני שותה כרגע סוכר חום הורדתי אפילו מהכמויות של הסוכר – אני מקווה שבסדר כי קשה לי לעבור את היום בלי מתוק בכלל! ויש בעיה עם הלוחות זמנים של האוכל כי אצלי זה משתנה לפי איזה שעה אני קמה זה לא צריך להיות כל יום אותה שעה או שזה משתנה בהתאם? ולגבי שישי-שבת השעה שאני קמה לא מתאימה לארוחות שאני צריכה לשבת עם המשפחה… מה עושים? וסליחה! סליחה!- על כל השאלות בתודה אתי

אלמוני
    לא פעיל

היי אתי..
    1. יש פורום נוסף שבו שואלים אותי שאלות כאלו, פורום שאלות מקצועיות, את מוזמנת להכנס לשם ולקרוא את השאלות תשובות, זה עוזר:)
    2. חלב 3% לא בתוכנית, כן. ויש חלב 1% מועשר סידן. אחוזי השומן בגוף שלנו יותר מסוכנים בהקשר לעניין הסידן..
    3. מעדנים עד 1.5% טבעי בתוכנית, השאר לא.
    4. סוכר לא בתוכנית, התרגלי לשתות בלי או עם ממתיק מלאכותי.
    5. אין חשיבות לשעות קבועות של ארוחות אלא שעה מהרגע שקמים בבוקר מתחילים ואז שומרים על מרווח של שעה וחצי-3 שעות בין ארוחה לארוחה.
    בהצלחה !

אלמוני
    לא פעיל

היי אתי 🙂
    בנוגע לחלב 1% ולסוכרזית..הכול עניין של הרגל לטעם..
    הממתיקים היותר מוצלחים הם בשקיות (אבקה) ולא הטבליות כי להן יש טעם לוואי..
    את הסידן שאולי חסר בחלב ניתן לקבל מחלבונים אחרים כמו גבינות 5%, גבינ”צ 5% ועוד…
    יוגורט אקטיביה 3% ו-1.5% הם אותו טעם פשוט כשיש פחות שומן המרקם פחות קרמי, יותר נוזלי-אבל אפשר לחיות עם זה. 🙂
    לגבי ארוחות שישי-שבת תשמרי לך תמיד ארוחת צהריים לזמן שתשבי עם המשפחה ותאכלי לפי תפריט סופ”ש של חלי שיש מצד ימין.
    בהצלחה!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות