חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני קוראת פה כמה חום ואהבה מרעיפים על החדשים וליבי מלא ציפייה. רציתי כל כך להצטרף לקבוצה אך מטעמים דמוגרפיים אינני יכולה.
    קיוויתי למצוא פה תמיכה (שאין לי כאמור בבית) וקצת התאכזבתי שאף אחד לא הגיב להודעה מלפני חמישה ימים
    אז לא נותר לי אלא לאחל לכן המון בהצלחה ו…גם לי….

אלמוני
    לא פעיל

היי אורית,

“לא נותר לך אלא לאחל לנו המון בהצלחה וגם לך…”? מה עם לקחת אויר, להרגע ולחזור לתכנית? 🙂 קראתי את ההודעה שלך מלפני כמה ימים, את כיוונת את השאלה שלך למי שהתנסתה בתפריט ההנקה, כך שמראש צמצמת את מס' המשיבים הפוטנציאליים :))

עדיין לא התנסיתי בתפריט ההנקה, אז אני לא יכולה לענות לך לגביו, מה שכן, אני עושה את התכנית כבר כמה חודשים, ויכולה להגיד לך שגם אם נפלת אחרי 4 ימים, לא קרה כלום, קומי על הרגליים ותחזרי! כולנו אנושיים ולכולנו יש נפילות, החוכמה היא לדעת להתאושש מהן מהר יחסית ולא לבכות על כל נפילה, כי זה ממש לא עוזר בחיים, להפך.

מאחלת לך שתמצאי בעצמך את הכוחות לחזור לתכנית ולהתמיד בה (אם זה מה שאת רוצה). כמו בחיים כך גם בפורום- מנסים שוב ושוב עד שמקבלים את מה שרוצים… :))

בהצלחה ובהנאה! 🙂
    רינת

אלמוני
    לא פעיל

היי אורית..
    ברוכה הבאה לפורום:), צר לי שאין קבוצות באיזור מגורייך..בינתיים הגענו רק עד לראשון לציון..מקווה שבהמשך נתרחק דרומה יותר..לבינתים אנחנו אכן כאן בשבילך בפורום..אך אנו לא כאן כל הזמן..ויש כאן כל מיני דפוסי התמודדות..יש כאלו שאוהבים רק לקרוא, יש כאלו שמאוד אוהבים לכתוב..יש כאלו שמגיבים..וכדומה..זה שלא הגיבו לא אומר שהתמיכה לא באויר..אז ברור שבהצלחה לך..השתלבי בפורום כאוות נפשך..לאט לאט תכירי את הנפשות הפועלות..ואת הדרך המתאימה לך.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות