היי אני רוצה לספר לכם משהו קטן אני שמנה ואני בחלי ממן ואני הורדתי 11 קילו , ואני קצת בעצירה אני אמנם בת 33 אבל תקראו לזה רגשנית מה שבא לכם , שהייתי קטנה ירדו עליי שאני שמנה וניסיתי כבר הכל עד שהתחלתי את חלי ממן , קרה מצב שרבנו אני ואחי ואחותי ולא מדברים כבר הרבה זמן שנעשה גם לריב די מכוערעד כדי סיכסוכים זה נובע מקנאה חולנית לצומת לב של הוריי אליהם ולהם יש ילדים שעכשיו הם צוחקים עליי על גבי הפייסבוק הבת של אחי בת ה15 שמה תמונות של איש שמן ווידאו של אנשים שמנים ואומרת שזו אני וצוחקת ,הם לא אצלי בפייסבוק אבל אני יכולה להיכנס דרך בן משפחה אחר ולראות אני כולי מלאת בושה ובוכה כל הזמן הרמה, התת רמה של אנשים אפילו בני מישפחה שיורדים וצוחקים זה כואב עד מאוד , עם אחי אין עם מי לדבר אישתו גם עם פה גדול ותת רמה ואחי נותן גיבוי ומכחיש הכל ,ברור הרי זה משפחתו , אני לא יכולה להתעלם כי גם משפחה אחרים אצלהם בחברים בפייסבוק כל יום אני בוכה וכואב לי עד כדי כך שהבת הקטנה שהיא פרחה קטנה וערסית שולחת אנשים שיתקשרו ויתרידו אותי ..כמה כואב שבני משפחה שהם לא הכי מושלמים יורדים עליי אני בושה ונכלמת עד כדי כך שנימאס לי מהכל ..(אני נשואה עם ילדים )בבקשה תתנו לי עצות טובות כי נמאס לי ..אני לא ארד לרמה של ילדה בת 15 אבל זה כאב שקשה מנשוא..:(