חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום אני מורן בת 20. החלטתי דווקא עכשיו לעשות שינוי כי נמאס לי כל החיים להיות בחורה עגולה. וסופסוף החלטתי לעשות את זה בגללי… בגלל זה אני מרגישה שיש לי הרבה כוח רצון ושאני סופסוף נכנסת בזה בכל הכוח… אבל, אני כל הזמן שומעת אנשים אחרים גם בקבוצה וגם בפורום שמספרים על איך הם נשברים, ומעלים ומרמים וזה ממש מתסכל… אני כל כך חדורת מוטיביציה שאני לא רוצה שזה יקרה גם לי… כי בינתיים התפריט די נוח, ולא קשה במיוחד עם המון אופציות ומצד שני אולי לא כדאי לי לחיות באשלית ה”לי זה לא יקרה”?

דבר שני, איך משלבים סושי רגיל עם ירקות בלבד בתפריט? זה בא בתור מנה מותרת, או תחליף לארוחת ביניים או איך בדיוק. והקרטיב הדיאטטי, הכוונה היא לארטיק קרח או לשלגון?

אלמוני
    לא פעיל

היי, ברוכה הבאה למשפ' חלי גרופ.
    אל תפחדי מהפחד, לכולם יש נקודות שבירה. זה רק מראה שאנחנו אנושיים.
    אבל קמים מהר מאוד, מתאפסים משנסים מותניים.. וחוזרים לתהליך, זה אורך חיים חדש ובריא, לא כמו כל הדיאטות למנהן..

תאספי את המוטיבציה, תצרפי לה אמונה בעצך, תערבבי עם כוח רצון, ייצא לך אחלה מתכון 🙂

שאלות, הן לפורום מקצועי, תוכלי לכתוב מילות מפתח בחיפוש ולמצוא תשובות גם..

סושי, 12 יחידות +סלט לא. צהרים בלבד עד פעמיים בשבוע.
    (2 כוסות /12 כפות פחמימה +סלט ללא בשר= א. צהרים עד פעמים בשבוע)
    5 רולים בתור מותרת או 3 קונוסים.

קרטיב קרח 12 קלוריות 2 חינמים ביום.
    בהצלחה! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי מורן..
    ברוכה הבאה לפורום:)
    ראשית, קחי בחשבון שאני, כמו כל שאר האנשים בקבוצה ובכלל בעולם, אנושית, ולא רובוטית בשום צורה שהיא, ולכן יש משברים,נפילות וכדומה..אך לא כל הזמן..
    שנית, הפינה היחידה ביקום שאני אחראית עליה היא הפינה שלי..ולא על הפינה של אף אחד..אז לא איכפת לי מה כל השאר עושים..מרמים, גונבים, מזייפים..היושרה שלי הכי חשובה..החלומות שלי הכי חשובים…התוכנית שלי הכי חשובה לי..
    שאלות מקצועיות לפורום מקצועי.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות