1. מה לגבי צ'ילי/סויה וכ”ו. אם אני רוצה להכין מוקפץ, איך אני מחשבת את זה ראיתי שזה חינמי מוגבל, מזה אומר?
2. קטשופ. מותר? אסור? איך ולמה?
3. קניתי לחם קל (נקרא: לחם דני קל) שהוא נראלי יותר קלוריות מהלחם הדק הזה הרגיל. זה משנה איזה?
4. ראיתי שכתוב שמותר כס חלב 1% לנס קפה.זה בנוסף לתפריט? והאם אני יכולה להכין מהכס חלב הזאת נס קפה, ואם זה לא מספיק לי לקחת את החלבון גבינה ומזה גם להכין נס קפה נוסף?
5. איך את מחשבת כמה חזה עוף את אוכלת? מודדת גרמים?
6. תרסיס שמן לחביתה נניח זה ע”ח מנת שומן? איך מחשבים את זה?
תודה רבה למי שעונה, זה רק ההתחלה עד שאתרגל :שמח1: :מאושר: