חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #94165
    אלמוני
    לא פעיל

    התעוררה לאחרונה שאלה באחד הפורומים בו אני מתכתבת, כיצד יתכן ששניצל תירס (לייט או רגיל, זה לא משנה) נחשב כתחליף למנת חלבון אם יחידה מכילה רק 4 גרם חלבון. הרי שהשניצל הוא יותר תחליף לפחמימה מאשר לחלבון מאחר והוא מכיל יותר פחמימות..
    שאר מוצרי טבעול כמו המבורגר וחזה “עוף” הם בסדר אבל איך אפשר להסביר זאת?

    #94166
    אלמוני
    לא פעיל

    היי אירית..
    התשובה נעוצה בכך שסויה זה תחליף חלבוני..ולא פחמימתי..
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות