חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לעדכן אותך שאתמול הלך לי בסדר חוץ מאננס אחד מיותר שאכלתי (קשה לעמוד בפניהם אני חולת מתוק) והיום אני בתפריט סנדוויצים כי גם חזרתי רק עכשיו הביתה.
    אז בבוקר אכלתי גביע אקטיביה רגיל 0% ונס קפה ופרי לא רציתי(ארוחת ביניים 2 מעדן+פרי)
    אח”כ מחוץ לבית אכלתי 2 כריכים מלחם קל ועשיתי חביתה מביצה 1 על כפית שמן שחילקתי אותה לשני הסנדוויצים ומרחתי בתוכם גבינה לבנה 5% כף וחצי-2 לכל היותר…(צהריים)
    חזרתי הביתה אכלתי 2 פרוסות קלות עם 1 עמק ביס ונס קפה נטול עם חלב ואננס מיובש(ארוחת ביניים 1)
    ואחרי שעה וחצי אננס מיובש נוסף (הפרי של ארוחת לילה)
    אחרי שעה וחצי נשנשתי 3/4 כוס ברנפלקס בלי 1/2 חלבון(יעני הארוחה של הבוקר)
    וערב אכלתי ממש עכשיו19.00 2 פרוסות קלות, מרחתי חומוס,4 פרוסות פסטרמה וירקות ונפלתי על לחם מצופה בגרעינים קלויים שחבר שלי “ברוב טובו” הביא הביתה ואני אפילו לא יכולה להעריך כמה אכלתי כי זה לא לחם פרוס והוא היה נורא רך!!
    אני נזפתי בו כי ידעתי שאני לא אעמוד בפני לחם חם! ברגעים כאלה אחרי נפילה אני ישר מתחילה לחשוב לעשות מנה מותרת וזהו ואז אני מתחילה לאכול הכל ונשברת ולא מושכת שבוע עד המותרת הבאה והכל מתחרבש לי…
    🙁

אלמוני
    לא פעיל

היי אלינה..
    אני שמחה שהלך לך בסדר:)
    הפכי את הלחם הזה למנה מותרת וזהו, המשיכי הלאה
    לא לחשוב על כך יותר מדי..:)
    בהצלחה, סומכת עלייך!

אלמוני
    לא פעיל

היי איה
    כפי שכתבתי לך אתמול מעדתי בערב עם הלחם אבל היום ממשיכה ליום חדש…אני עושה היום סנדוויצים כפי שהמלצת לי בימים הראשונים לעשות
    אז:
    8.30 בוקר אכלתי 2 פרוסות קלות עם 1 פרוסה גבינ”צ (שכחתי שזה אמור להיות 1/2 חלבון), אננס מיובש, נס קפה-ארוחת ביניים 2
    11.00ביניים-תפוח=הפרי של הלילה
    14.30 ביניים-אקטיביה 0%, אננס מיובש
    צהריים 17.00-רגיל 2 סנדוויצ'ים, מה אפשר לשים בהם בתפריט כזה? עד עכשיו אני לא מבינה…נגיד חומוס ופסטרמה..כמה בכל כריך? שמתי 2 פרוסות פסטרמה בכל אחד ומרחתי חומוס (לא יותר משתי כפות סה”כ), עגבניה, תירס גמדי
    19.20ערב-אכלתי כוס ברנפלקס עם פירות יבשים וכוס חלב,לא התחשק לי ארוחה גדולה…
    ונשארה לי ארוחת הבוקר שהיא בעצם פחמימה וחצי חלבון…
    למה נדמה לי שבתפריט סנדוויצ'ים יש יותר אוכל? האם כל הלחם הזה הוא במקום המנה הבשרית בצהריים? אני ממש מפוצצת בתפריט הזה….
    תודה והמשך יום נעים!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות