היי איה , מזמן לא דברנו התגעגעתי לפורום פשוט קרס לי המחשב, מה נשמע? רציתי לדעת כמה גרם ניתן לאכול מפילה סלמון אם בכלל מותר לארוחת צהריים…
ועוד שאלונת אמא שלי ואני מתעניינות כמה בערך אני אעלה בשבוע עם 4 מנות מותרות פלוס מינוס ככה הערכה…
השבוע חרגתי עם המנות מותרות אבל אני לא מרגישה כבר כאילו בצעתי פשע אני מרשה לעצמי..אבל מעכשיו אני מבטיחה לעצמי שאני לא אוציא את הלחץ על האוכל. פשוט מלחיצים אותי את רזה תאכלי תאכלי וזה מה שנובע, אבל אני אשים לזה סוף.
רציתי לשאול עוד שאלה נוספת בנוגע לממתיק מתוק וקל יש לי בבית את האריזה ועליה רשום מאחור שאין לצרוך יותר מ-5 מ”ג סכרין לכל 1 ק”ג משקל גוף ליום מזה אומר שאני מכפילה 5 מ”ג סכרין כפול המשקל שלי (46) וזה הכמות שניתנת לי?. עכשיו כל טבליה מכילה 18 מ”ג סכרין אז כמה ניתן לצרוך אם כרגע אני שוקלת 46? והאם יש בו קלוריות? כי על האריזה המקורית רשום 0 קלוריות, ומצד שני רשום 1 טבליה = 1 כפית סוכר, ושלקחתי מהקפיטריה בשקית קטנה רשום משקל1 גר' = 2 כפיות סוכר ורק כ3 וחצי קלוריות.
אולי הם מתכוונים בקשר לטעם שזה שווה לסוכר? או למתיקות, אבל אני לא יודעת אם יש או אין בזה קלוריות וזה חשוב לי..תודה רבה!
רישום להיום
בוקר08:00: כוס ברנפלקס+ חצי כוס חלב 1% + נס עם 2 ממתיק מתוק וקל + חצי כוס חלב 1%
ביניים10:05: 2 פרוסות לחם קל + כפית ריבה+ תפ”ע+ נס עם חצי כוס חלב 1% שמגיע ביום חינם + 2 ממתיק
צהריים 13:30: 2 נקניקיות + 2 פרוסות לחם קל+כף קטשופ+ מלפפון רגיל + 2 כפות חומוס
ביניים 16:30 : 2 פרוסות לחם קל + פרוסה גבינ”צ 5% + 7 שקדים + תפ”ע + נס עם חצי כוס חלב שנותר + 2 ממתיק
ערב19:30 : 2 פרוסות לחם קל+ ביצה + כף קוטג' 3% + 2 כפות חומוס או 7 שקדים
לילה 22:30 : אקטיביה או שלגון לייט של 45 קלוריות ווניל עוגיות + תפ”ע + קולה ZERO
היום אלך עם אמא לעבודה, אני עד 6 בבוקר, אז כעיקרון אני לא אוכלת כלום כל השעות, כשאני באאה הביתה אני ישנה 3 שעות ואז יכולה להתחיל לאכול, או שאני יכולה לאכול שאני באה הביתה כי אני אולי אהיה רעבה…
תודה רבה:)