חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אבא שלי רוצה גם לעשות את הדיאטה הוא בן 60 ושוקל בסביבות ה80-90 ק”ג אני לא יודעת במדויק בואי נגיד 90, והגובה שלו 1.75 איזה תפריט הוא צריך לעשות את ה-1200 נכון? למרות שנדמה לי שהוא צריך פחות מ1200 קלוריות אבל איך שתאמרי…
    1.נקניק סלמי 400 גרם. ערכים ל100 גרם: קלוריות 239, חלבון 18.2, פחמימה 2, שומן 17.6 , מתוכו שומן רווי 4.5, כולסטרול 6.8, נתרן 818.8 הוא פשוט קנה את זה ולפי דעתי זה לא עומד בתקן נכון?
    2. איזה פסטרמה את ממליצה שהיא דלת שומן אני לא מכירה בזה אם תוכלי להמליץ לי על משהו שאת מכירה …ושוהוא גם טעים:)
    3. האם תוכלי גם לתת פרטים על התפריט 1200 כלומר הנחיות, אם הוא באמת יצתרך..את התפריט הזה הוא יוכל לאכול סלט בבוקר ללא תוספת של שומן ? גם שם הירקות הם חופשים?האם גם אצלהם מותר כף קטשופ בחינם?והאם הוא יוכל לשנות את המנת ביניים של הבוקר לבין הצהריים בין ארוחת הביניים שבין צהריים לערב באופן קבוע? או שלא מומלץ?
    4. את תוכלי לתת לי שמות של שלגוני גלידה דיאט שניתן לאכול בלילה? אני לא מכירה כלום, מה שאת הכי ממליצה והכי טעים…
    5. החומוס לייט איך זה שבחיים לא ראיתי כזה דבר? איך הוא נראה? ושל איזה חברה הוא?
    תודה רבה לך איה,
    וסליחה על ההצפה
    באמת תודה:)

אלמוני
    לא פעיל

1. בקשר לנקניק אני לא יודעת, אבל נראה לי רק כמנה מותרת.
    2. כל הפסטרמות דלות שומן, יש מבחר עצום ברשתות הגדולות, פשוט גשי למקררים ותראי בעצמך (אני אישית אוהבת פסטרמה חזה עוף/הודו על האש)
    3.בתפריט 1200 הירקות חופשיים,מותר כף קטשופ ביום, אפשר לנייד ארוחות במלואן-השאלה אם הוא צריך 1200, נראה מה איה תגיד.
    4. אני קניתי שלגונים בטעם שוקולד של שטראוס 49 קל' לשלגון(לדעתי טעים מאוד), גם שם יש מבחר מכובד-צריך לשים לב שזה 0% יש המון-שלגונים בטעם אייס קפה, יש שלגונים כמו סולרו של שטראוס אבל 0% בטעם אפרסק, יש מיני קורנטו שהוא 60 קל' ויש את הגלידת ביסקוויט (אני לא ממש אהבתי אותה) ועוד הרבה..
    5. חומוס לייט זה של חברת שטראוס “אחלה לייט”, רשום עליו על המכסה. הוא נראה בדיוק כמו הרגיל רק רשום לייט באדום ואפשר 2 כפות ממנו, הוא נמצא בכל סופר אפשרי.

אלמוני
    לא פעיל

היי דניס..
    אבא שלך צריך לאכול את התפריט של ה – 1500 בדיוק כמוך, רק עם מנה מותרת אחת(כדי לרדת במשקל ולא לשמור כמוך).
    1. נקניק סלמי עשיר בשומן ולכן אינו בתוכנית, אלא רק כמנה מותרת.
    2. כל פסטרמה שאת רוצה היא דלת שומן..אני אוהבת את זו עם הדבש..
    3. תבני לו תפריט בדיוק כפי שבנית לעצמך, זה אותו דבר..
    4. כל שלגון לייט, למשל אלו של פלדמן אהובים עליי..33 קלוריות לאחד וניתן לאכול 2 כמנת חלבון.
    5. אני לא אוהבת חומוס אז אין לי מושג איך זה נראה, תטיילי בסופר ותחפשי אותו..
    בהצלחה בובה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות