1.קודם כל-שלחתי לך מאמר קטן ומעניין לדעתי, לכתובת המייל שפירסמת פעם כאן,האם קיבלת?
2. מצאתי באינטרנט מתכון לתפוחי אדמה שנראה לי שאפשר להתאים אותו לתכנית.מה דעתך?[בעוד כשעה אוכל גם לתת ביקורת מסעדות.הוא מתבשל עכשו]:
8 תפו”א פרוסים לפרוסות דקות ככל הניתן (לא במעבד מזון)
1.5 כוס חלב דל שומן
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט
בצל קטן פרוס דק
אופציונלי (לחובבים): 3 שיני שום פרוסות דק
מבשלים את פרוסות תפוחי האדמה והבצל בחלב ומוסיפים תבלינים. מבשלים עד שפרוסות פתוחי האדמה רכות אבל לא רכות מדי. מי שאוהב שום יוסיף את השום עכשיו. מי שמטורף על שום, יוסיף את השום רק לאחר הבישול.
משמנים תבנית (רצוי באמצעות מגבת נייר טבולה במעט שמן). מעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, למשך כ-45 דקות, עד שמשחים.
בזמן הבישול, אם כוס וחצי חלב לא מספיקות כדי לכסות, אפשר להוסיף.
אם יש עודפי חלב בזמן שמעבירים לתבנית, לא חייבים להעביר את הכל – זה מאריך את זמן האפיה.
3. חג שמח, הרבה תודה!!