כמה שאלות לי:
1. אני לא מצליחה להבין כשאומרים שחומוס מוגבל לפעמיים בשבוע 😉
מדובר בארוחה מסויימת או באופן כללי?
2. האם יש הגבלה על טחינה גולמית?
3. ראיתי בתחליפים של תפריט 1200 שגבינה צהובה 9% מוגבל, האם זה תקף גם ל5%?
4. חמאת בוטנים כמנת שומן, יש סוג מסויים שמותר? יש היום כל מיני סוגים.
5. בתפריט עשיר ברזל הלחם בבוקר (קל מחיטה מלאה) כמה קלוריות צריך להיות?
6. והחטיף שיבולת שועל (בתפריט ברזל)? מזה בדיוק? יש לו שם?
7. אני סובלת מעצירות האם אפשר מידי פעם אקטיביה שזיפים? (140 ק' לגביע) זה מאוד עוזר לי באופן אישי.
תודה מראש