חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #78354
    אלמוני
    לא פעיל

    יש לי כמה שאלות..

    1- כשאוכלים 2 כוסות פחמימה מותר להוסיף את הדברים החינמיים לאותה ארוחה או לא? למשל חצי כוס אפונה מעורבבת עם אורז, או כף קטשופ עם פתיתים.

    2- האם כשאוכלים 2 כוסות פחמימה חייב לוותר על מנת השומן? או שה-2 כוסות הם רק במקום פחמימה וחלבון בשרי בצהריים וכן ניתן להוסיף גם מנת שומן.

    3- קניתי פופקורן טבעי למיקרוגל של מרמולייט ללא סוכר

    100 ג'ר גרעיני תירס-= 429 קלוריות
    כוס פופקורן מוכן לאכילה= 32 קלוריות

    האם הוא בתוכנית? אם כן, כמה ניתן לאכול ממנו ובאיזו ארוחה.

    (אני רואה שאיה לא השיבה עדיין אז אוסיף עוד 2 שאלות)

    4 – את אומרת שמותר ג'לי של מרמולייט שקית ביום
    חילקתי שקית אחת ל2 קעריות.
    מותר לנו כוס תות שדה. האם מותר לשלב את התות שדה
    בתוך הג'ל ולאכול כמנת פרי?

    5- כשאומרים כוס תות שדה מתכוונים למלא כוס בתותים שלמים
    או לחתוך אותה לחתיכות ולמלא כי חתכתי ויצא לי בערך 4-5 תותים.

    תודה רבה ויום טוב

    #78355
    אלמוני
    לא פעיל

    היי חמודה,
    אני לא יודעת לענות לך על הכל.. אבל אנסה בכל זאת

    1. דברים “חינמיים ” הם חינם, ואת יכולה להוסיף אותם מתי שאת בוחרת, במסגרת התכנית כמובן, את יכולה להוסיף שלוש כפות ירק מוגבל או כף קטשופ חינמית לארוחת צהריים, גם ביום של 12 כפות פחמימה.

    2. את יכולה להוסיף שומן, פשוט בדרך כלל השומן כבר מחושב בדברים האלה. אם אין, תוסיפי.

    3. פופקורן רגיל, עם חמאה לא בתכנית.. תכיני לך מגרעיני תירס בסיר, יוצא יאמי ומותר ממש הרבה.. אני חושבת ששתי כוסות כמנת פחמימה.. תוודאי בתחליפים רק לגבי הכמות.

    בהצלחה מותק.. 🙂 מקוה שעזרתי
    איה תתקן אותי אם אני טועה..

    #78356
    אלמוני
    לא פעיל

    היי רגשנית..
    להלן תשובות:
    1. דברים חינמיים לא קשורים לארוחה ותמיד ניתן להוסיף.
    2. מוסיפים שומן..אלא אם יש במנה עצמה שומן כבר.
    3. 2 כוסות כמנת פחמימה.
    4. אפשרי לשלב מנות פרי בג'לי חינם , כן.
    5. 4-5 תותים מנת פרי, כן.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות