חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מה קורה?
    זהו, נגמר שבוע לימודים מעייף! השיטה שבחרתי בימים הארוכים לא עובדת ויוצא שאני נשארת רעבה. עכשיו אני מדברת איתך ומקרקת לי הבטן.
    השבוע, לקחתי איתי את כל ארוחות הביינים והערב אבל מינוס סלט גדול (במקום לקחתי 2 גזרים) ומינוס המעדן חלב ואז כחזרתי הביתה אכלתי צהריים.
    היום משום מה (אולי כי קמתי בשש בבוקר)שכחתי לקחת את אחת מארוחות הביניים ויצא שלא אכלתי 4 שעות ואז הגעתי הביתה ואכלתי את הצהריים ואני רעבהההה…. אני יודעת שאם חורגים מהזמנים זה מוותרים על ארוחה אבל אם זו היתה רק שעה ?

ואחרי הסיפור המסובך הזה, שאלה לי… אני יכולה לאכול את ארוחת הלילה בכל זאת?

ועוד סוגיה- חבר שלי מתלונן שאני אוכלת יותר ממה שאכלתי לפני התוכנית וכשאני אומרת לו שאני מתכננת לאכול מנה מותרת חבילת שוקולד או שקית במבה הוא אומר לי לאכול חצי ולא להתחזר. איך להתמודד עם זה?? הוא לא מבין את התוכנית וקשה לו המחשבה שאוכלים 6 ארוחות ביום ושיש מנה מותרת פעם בשבוע.למרות שהוא תומך בזה שאני רוצה שינוי ומאוד שמח איתי כשאני יודעת במשקל, עדיין כל התוכנית לא נראית לו. איך להסביר לו שככה זה וזה עובד?

תודה איוש
    לילה טוב

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה…
    תאכלי את ארוחת הלילה, ברור..:))
    ולגבי החבר, תראי לו את הסיפורי הצלחה שלנו….באתר…ואמרי לו בצורה מאוד אסרטיבית, שזה מה שצריך לעשות כדי להגיע לשם..אני מעולם לא אכלתי חצי מנה מותרת…ולא ויתרתי על שום ארוחה או פריט….שיירגע בקיצור !!
    סופשבוע קסום

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות