הי עופרה,
זה שבוע ראשון שלך בתהליך? ייתכן כי לפעמיים משתתפים בשבוע הראשון במקרים מסויימים עולים כי לגוף לוקח זמן להפנים את השינוי וייתכן כי אכלת פחות ועכשיו שהגוף מקבל את מה שהוא צריך הוא עולה מעט אבל אל דאגה זה יורד!! במצב כזה הגוף היה במצב של מגננה ועכשיו שהוא מקבל את מה שהוא צריך לוקח לו זמן להאמין שהוא באמת מקבל אוכל אבל ברגע שתתמידי בתוכנית ותצאי לעוד שבוע של עשייה ותתבחרי להמשיך לבחור ולעשות את תראי את הגמול על המשקל בשבוע הבא…
אל תתני לזה לייאש אותך…גם אם זה לא שבוע ראשון שלך בתוכנית רישום מאוד יעזור ברגע שתרשמי אני בטוחה גם שהמנחה שלך תוכל לעזור ולראות איפה אפשר לשפר…
לפעמיים גם שאנו חושבות שעשינו בידיוק לפי הספר יש דברים שאנחנו לא מודעות אליהם מנסיון שלי והם גורמים לנו לעלייה במשקל לכן נועד הרישום על מנת לעזור לנו לעלות על הטעויות שלנו ולהיות מפוקסות בתהליך…
כך שתתעודדי תצאי שוב לשבוע של עשייה והצלחה תמשיכי להקפיד על כל הארוחות והמים ותעשי רישום ואת תראי שאת תצליחי…
הכי חשוב זה להנות מהתהליך,הרי כמה פעמים עשינו דיאטות כאסח ורעב? כמה פעמים ניסינו כל קומבינה אפשרית? התוכנית היא באמת מתנה ונותנת לנו את האפשרות לאכול נכון ולרדת במשקל..אז תוציאי לך את ה-800 גרם מהראש ותסתכלי רק על כמה את הולכת להצליח וכמה כייף שאת בתהליך ואת אוכלת וגם תרדי במשקל זה לא מובן מאליו…לפעמיים שאנו עולים מנסיון אני אומרת אנחנו נוטות לכעוס על עצמנו ולחזור ולפרק את כל הבית לא חשוב מה העיקר להכניס לפה ואז פשוט בוחרים לא להתמודד ומוותרים לעצמנו!!
אז השבוע תבחרי להמשיך לעשות ולהצליח את תצליחי!!!
שיהיה שבוע מוצלח ומדהים :אוהב: