חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני חדשה פה שוקלת 90 רציתי לשאול איזה תפריט מתאים לי יותר ומדוע?…ניראה לי התפריט של 1500 קלוריות מלא לי מידי…ומצד שני קשה לי לאכול ישר כשאני כמה ארוחת בוקר מלאה רק לשתות נס אני מסוגלת ורק 3אחוז…מה עושים?…

אלמוני
    לא פעיל

הי לך וברוכה הבאה. לגבי איזה תפריט מתאים לך- אני חושבת שכדאי תמתיני לתשובה של “בעלי מקצוע” אבל נראה לי שה- 1500 יתאים ואח”כ אפשר לרדת ל-1200. לגבי הארוחת בוקר כשאת קמה- אפשר לשתות נס קפה (חלב 1% – אני התרגלתי וכבר ממש לא מפריע לי)עם תמר יבש או 2 תאנים יבשות או 2 כפות חמוציות ללא סוכר ואחרי שעתיים שלוש לאכול ארוחת בוקר רגילה.תראי כשתתחילי את השינוי ותשני גם את קו המחשבה תביני שזה ממש אורח חיים ..לכל החיים..וזה ממש ממש עובד!!!אז בהצלחה לך :שמח1: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

בפורום לא מתאימים תפריטים – בגלל העובדה שהתאמת תפריט נעשים עפ”י כל מיני נתונים שהמנחה צריך לראות ולא רק עפ”י משקל וגובה. לכן אם את לא דרך קבוצה את יכולה לבחור לך את התפריט שניראה לך מתאים פשוט כי מנהלת הפורום לא תוכל לענות לך על השאלה הזו.

בקשר לנס-אין בעיה,את יכולה לשתות אותו ורק אחרי שעה לאכול ארוחת בוקר (את גם יכולה להחליף את סדר הארוחות…) ובקשר ל 3 אחוז-אני כבר חודש ושבוע בתוכנית ורק אתמול קניתי חלב 1%, בינתיים שתיתי 3% כרגיל-והירידות היו מאוד יפות (השתדלתי לשתות חצי כוס במקום כוס עד שתיאפשר לי ללכת לקנות-אני בחורה עסוקה :סחרחורת:-כניראה). אבל בעקבות הקפה של היום בבוקר אני יכולה להגיד לך שלא כ”כ הרגשתי הבדל..תנסי – מה יש להפסיד? 😉

בקיצור יקירתי-בחרי לך תפריט וצאי לדרך, כולנו כאן איתך מחכות לשמוע עדכונים..!!
    המון הצלחותתת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות