חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קורה לי לאחרונה משהו ממש מוזר.. אתמול אכלתי מותרת- בגט עם שניצל.. בעיקרון ישבתי עם הילדים שלי ואחותי והזמנו גם צ'יפס, טבעות בצל,צ'יפס בטטה.. קיצור הריח של הטיגון מהמקום עשה לי להיגעל מהציפס וכל התוספות ושמחתי על זה.. ואז התחלתי לאכול וממש קצת פחות מחצי בגט הרגשתי שאני מתפוצצת… נחתי לכמה דקות וחשבתי שזה לא הגיוני הדבר הזה כי לפני כן הייתי מרגישה שבעה(שיש עוד מקום לאכול לפני ההתפוצצות) לקראת סוף הבגט.. ולמרות ששבעתי והרגשתי מפוצצת אכלתי עוד קצת מהבגט כי זה היה נראה לי מוזר שאני שבעה ממש אחרי בערך רבע בגט.. בקיצור כאבה לי הבטן כ”כ והרגשתי חנוקה עד הבוקר.. ז”א שלא אכלתי את המשך הארוחות אתמול (ביניים, ערב ולילה)
    אני לא מבינה מה קורה לגןף שלי ונראה לי שזה משהו טוב אבל זה ממש מוזר שפתאום אחרי כמה ביסים אני מרגישה שבעה.. זה קרה לי גם במותרת של שבוע שעבר שאכלתי מנת פלאפל בפיתה ובאמת ששבעתי ממש קצת אחרי החצי.. :המום:

אלמוני
    לא פעיל

הקיבה מצטמקת.. קיבה שהיתה רגילה לאכול פעם מנות גדולות יותר ושמתרגלת לאכול קצת פחות- מצטמקת עם הזמן.
    נשמע לי לא רע בכלל! גם אכלת וגם שבעת מהר מהמצופה, מה רע? :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קורה לי לפעמים אבל אתמול קרה לי גם אכלתי מרק חינמי, סלט ענק, עוגת גבינה (חלבון) וטוסט (עם חצי חלבון) וממ שבעתי מאודדדד

אלמוני
    לא פעיל

דיון, זה הקסם שקורה לנו בתהליך. שינוי הרגלי אכילה, כמויות , ריחות וכו'. זה לא רק תהליך הרזיה, זה שינוי אורך ואיכות החיים שלנו.
    לא הפסדת הרבה מזה שלט אכלת את הצ'יפב וחצי השני של הבגט.
    בהצלחה בהמשך!!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הגוף יודע מה טוב לו ומה שלא עושה לו טוב..
    הגוף מתרגל למיים ומעדיף ממשקאות לא בריאים
    הגוף מתרגל לאוכל מזין ובריא ומעדיף ממטוגן
    והגוף לא מרגיש טוב אחרי שדוחסים כמויות של אוכל לא בריא..
    אני חושבת שאת צריכה לנסות מותרת שעושה לך טוב בבטן.. ותהני ממנה יותר..
    אני בפעם האחרונה אכלתי במסעדת גורמה וגם קינוחים מאוד טעימים ממש טעימות ולא בכמויות והטעם נשאר להרבה זמן
    ולא הרגשתי כבדה ולא עשה לי רע בבטן.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות