- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/03/2017 בשעה 14:12 #104763
אלמוני
לא פעילתקווה אם הגעתי לכאן. הגעתי למשקל שיא של חיי 95-96 ק”ג על גובה מטר ובמבה מתביישת בעצמי, מדוכאת… אם לא הייתה לי מחויבות כאמא, אני חושבת שלא הייתי קמה מהמיטה בבוקר. לא הייתי יוצאת לשום מקום. אני ממש בדכאון, מרגישה רע מאוד לגבי עצמי גם בהיבט החיצוני , כבר לא נשאר לי מה ללבוש מרגישה תסכול כל בוקר כשצריך להתלבש-החלק השנוא עלי ביום, כל יום מחדש… גם בהיבט הפיזי – כבד לי, אני הולכת ומתנשפת… לא מאמינה שאני קרובה למשקל בן 3 ספרות. אני, שכל כך חשוב לי טיפוח ומראה ומתאפרת ואוהבת אופנה ולא יורדת למכולת בלי איפור…איך נתתי לזה לקרות, איך הזנחתי את עצמי.
וניסיתי…תאמינו לי שניסיתי. בשנה שעברה ירדתי 14 ק”ג, איכשהו התחלתי לשמור על התזונה ולעשות הליכות אבל סדר היום היה שונה, עבדתי חצי משרה. עכשיו במשרה מלאה לא מוצאת זמן לשום דבר, בתשע בערב אני כבר גמורה ונכנסת למיטה. מוצאת את עצמי מתנחמת בשוקולדים וממתקים… נחשו מי אכל את כל משלוחי המנות שהיו בבית? נכון, אני. בלי היסוס אפילו. בלי מחשבה… כשאני מתחילה קשה לעצור. כמו שד שמשתלט עלי, וכל עוד יש מתוקים בבית-לא אשקוט ולא אנוח עד שלא אגמור הכל. אפילו בסתר. מתביישת ממש. יכולה להסתיר את מה שאוכלת אבל לא יכולה להסתיר את מה שאי אפשר, את השומנים… גם בבגדים הכי מחמיאים ורחבים אני עדיין שמנה. לא יעזור שום דבר. ואני רוצה לשנות ורוצה להתחיל לרדת במשקל אבל לא יודעת מהיכן להתחיל.
אני לא בשלנית בכלל, אפילו דיי שונאת להיות במטבח. לא יצירתית במיוחד בתחום הזה. ולרוב אוכל שהוא דיאטטי לא טעים לי. לכן את הקילוגרמים שהורדתי בשנה שעברה, עליתי חזרה עם אקסטרה. נמאס לי לאכול דיאטה וחזרתי לאכול כל מה שבא לי. אני פשוט לא יכולה להמשיך את חיי ככה. לא יכולה להמשיך להראות ולהרגיש ככה. רוצה לעשות שינוי מקצה לקצה. אבל איך מתחילים? ממה? אשמח לכל תובנה שתוכלו לתת לי ולעזור לי להתחיל מאיפשהו.
לקבוצה לצערי אין לי כרגע אמצעים להגיע ואני גם משהי שלא מתאימה המסגרת הקבוצתית. זה משהו שניסיתי בעבר ולא התחברתי. רוצה להתחיל לבד. איך?? נואשת לעזרה…וסלחו לי על החפירה :מבולבל:11/04/2019 בשעה 23:12 #104765אלמוני
לא פעילאורית יקרה,
לרוב אני לא מגיבה לפוסטים לעידוד וחיזוק, כי יש בחורות הרבה הרבה יותר טובות ממני בקטע הזה
אבל משהו בשיתוף הכואב שלך לא איפשר לי להישאר אדישה ואני חייבת להגיד לך:
עודף משקל הוא מצב הפיך לגמריי!!!!!
זה מצב שאם החלטת שאת לא משלימה איתו- את יכולה לשנות אותו!!!!!
לא נכפה עלייך משמיים, אוריתוש.
נכון שיש לעמול קשה עבור התוצאות אבל יש לך אופציה! יש לך את הבחירה וזו פריווליגיה גדולהההההההההה שנמצאת בידיים שלך!!
רק שלך!!
הרי אם תחשבי על זה , כבר שבוע הבא (והזמן עףףףףףף) את יכולה להיות 2 קילו פחות!!!
אבל אם את מתחילה עכשיו!!
אבל עכשיו!
המלצה: לכי על התפריט הכי קל ופשוט
תפריט סנדוויצים ליומיים 3 הבאים שיכניסו אותך לתלם.
מה את צריכה? כיכר לחם קל, מלא ירקות וממרחים
זהו!
זה הסיפור
קטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עלייך!!!בהצלחה :אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:12 #104767אלמוני
לא פעילהי , איזה פוסט עצוב !!! כל כך כאב לי לקרוא אותו!!
כולם כאן עם עודף משקל (לפחות בהתחלה) , כל אחד ואחת יכול לעשות את זה !!!
הבחירה היא שלך!!!!
פשוט תכלי לפי התוכנית, תורידי לך אפליקציה לנייד, היא מאוד נוחה . יש בה תזכורות של ארוחות ושתיית מים, תחליפים של מרכיבים.
תמציאי לך קצת זמן ותלמדי את התכנים של האתר.
זה מאוד עוזר.
השינוי בראש יגיע כבר בהמשך.
את צריכה לאהוב את עצמך קודם כל, כי מדובר בבריאות שלך ושל הילדים שלך.שיהיה המון בהצלחה!!
11/04/2019 בשעה 23:12 #104769אלמוני
לא פעילאוריתוש,
כאב לי לראות את מה שכתבת, במיוחד תחושת הדיכאון והרצון לא לקום.
אני חושבת שיחד עם הרצון להרזות, תאהבי את עצמך כפי שאת, אפשר להיראות יפה ומטופחת גם כששמנים. ( לא הכחיש שיותר יפה להיות רזים, אבל להיות שמן זה לא מכוער). תכנסי לתהליך גם בגלל הבריאות שלך ולילדיך, וגם בשביל ההרגשה הרגשית, תזונה בריאה נותנת שמחה גם אם לא מרזים,כמה שזכור לי מתוק מדכא את הנפש (לא חותמת.) אני בטוחה שברגע שתקבלי את עצמך כפי שאת, ותכנסי לתזונה מסודרת ובריאה, תרזי גם.
ואכן, כולנו היינו עם עודף משקל ולאט ובביטחה אנחנו בתהליך של שינוי בהרגלי תזונה, את לא לבד.11/04/2019 בשעה 23:12 #104771אלמוני
לא פעילאם היית עכשיו לידי הייתי נותנת לך חיבוק חזק חזק, כי נראה לי שאת צריכה קצת חיזוק אז תחבקי את עצמך עכשיו חזק חזק ותגידי לעצמך בקול שיכנס לך טוב טוב לראש – שהמצב לא כ”כ שחור ולא נורא ובטח שיש מקום להמון תקווה כי כמו שעלית את הקילוגרמים האלה את יכולה גם לרדת.. זה אפשרי.. מיליוני אנשים עושים את זה כל יום בכל העולם ואת תעשי את זה גם.
אני יכולה לחזק אותך ולספר לך שאני לפני חודשיים ו- 3 שבועות הייתי מיואשת כמוך.. שקלתי 80 קילו ובכיתי לבעלי שאני לא רוצה להתלבש ולצאת מהבית מרוב שאני בדיכאון.
לקח לי 5 חודשים מהלידה של הבן שלי להבין שאין דרך אחרת.. לשכב בבית לבכות ולהיות אמא מתוסכלת ממש לא מתאים לי והחלטתי שאני לא נשארת ככה עם הקילוגרמים העודפים, שאני לא לובשת יותר טרנינגים שיסתירו את השומנים שאני עושה שינוי.
ברגע שלקחתי החלטה קמתי ועשיתי, רשימת קניות, העפתי את כל הפיתויים מהבית, עשיתי סדר בבית וסדר בראש, התחלתי פשוט ככה מההתחלה, עם רישום יומי ותכנון כל יום וכל ארוחה. אני רחוקה מלהיות בשלנית, אבל לשים ירקות בסיר עם קצת מלח ואבקת מרק היה קל יחסית, והמרק ירקות חינמים עזר לי ממש .
כל הזמן הייתי עם בקבוק מים וזה הזכיר לי שאני בתוכנית.
שמתי בסלון ובחדרים תמונות שלי רזה ומחייכת מאושרת לבושה וניראית מעולה וזה עשה לי עוד יותר מוטיבציה כי ראיתי את היעד מולי.
לא אמרתי לאף אחד שאני עושה שינוי ולא יצאתי בהצהרות פשוט עשיתי.
וההצלחה דיברה בעד עצמה, עכשיו אני כבר 68 קילו ומרגישה מעולה, מתלבשת בכייף כל בוקר לעבודה וכשחוזרת מחליפה ישר לבגדי ספורט ועושה בסלון אימון אירובי קצר של חצי שעה אחריו מקלחת ואז עם הילדים.. גן משחקים.. משחקת איתם.. יש לי מלא מרץ
ואני אמא יותר טובה כשטוב לי.פשוט תחייכי לעצמך במראה ותגידי לעצמך בקול – אני עושה את זה נקודה.
:מאושר:
11/04/2019 בשעה 23:12 #104772אלמוני
לא פעילמודעות ושליטה עצמית! גם אני ממש בהתחלה… ואני לא מאמינה בדיאטות! זה שינוי אורח חיים ומעל הכל שליטה עצמית! כשעובדים נכון על שליטה עצמית יש כח לעמוד בפני מתוקים וכל מרעין דבישין…
שליטה עצמית זה בכל תחומי החיים, סתם דוגמא: לא לדחות מטלה שאין לך כח לעשות אותה למחר, להכריח את עצמך לחשוב חיובי, שליטה עצמית זה היכולת לא לוותר לעצמך באף תחום ובגדול לקחת את המושכות בידיים! זה באופן אוטומטי ישפיע גם על תחומי האוכל… מתחילים עם זה בקטן, בתרגילים קטנים ולאט לאט זה הופך להרגל. וגם להכניס לראש את המודעות שאת אדון לעצמך ולא האוכל אדון עלייך, את מנהלת את הגוף שלך, ואת הרצונות והחשקים ולא הם אותך…
תחשבי חיובי!!! בהצלחה!11/04/2019 בשעה 23:12 #104774אלמוני
לא פעילעליתי המון בהריונות של שתי בנותיי – הגעתי למשקל שיא של 98 ק”ג- לאחר הלידה האחרונה נשארתי 95 ק”ג. אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך. העלייה שלי לא הייתה צפויה מבחינתי, פשוט בלסתי ללא הרף בהריון.
אבל החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות את התכנית של חלי ממן (אני עובדת עם האתר, לא נרשמתי לקבוצה מפאת חוסר בזמן) וכיום אני שוקלת 65 ק”ג (הצבתי לעצמי עוד 5 ק”ג ליעד).
אני חייבת לציין שהתחלתי עם המון חשש, לא חשבתי שאוכל לעמוד בזמני האכילה ובהכנת האוכל. אבל הצלחתי כמו גדולה והשינוי עשה לי ולמשפחתי רק טוב. יש אוכל בריא על השולחן תמיד, מודעות לשתיית מים ולאכילת ירקות – הרגלי אכילה טובים שאני מקנה לבנותיי מגיל צעיר. יש טוב מזה?
ההרגשה הכללית מצוינת, אני מרגישה קלה יותר, חיונית יותר. יחד עם הרגלי האכילה החדשים נוצר לי סדר חיובי בכל תחומי החיים- כשאת שולטת בתזונה שלך, את שולטת בחיים שלך.
אין ייאוש בעולם כלל. תדאגי להרבה חינמים ולתפריט מסודר מראש ותראי שזה ירוץ לך.
לטעמי, מה שטוב בדיאטה של חלי זו המנה המותרת שמאפשרת לך להתפרע על מאכל אהוב אחת לשבוע – לי אישית זה מה שעזר להתמיד בתכנית כבר שנתיים. מה לעשות, אני אוהבת לאכול :לשון:
בהצלחה רבה יקירה, ואנחנו כאן לכל דבר ועניין :מאושר: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.