חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נכנסתי בבום לפורום אז אני אציג את עצמי.. אני ספיר בת 22 מרמת גן. :שמח2: התחלתי את התוכנית של חלי לפני 3 חודשים כמעט (מחרתיים שלושה חודשים אבל מיסופר?) זה קרה כשהגינס שהיה ענק עליי פעם, פשוט נקרע בעודו על גופי. אז החלטתי שדיי. היום אחריי שלושה חודשים בתוכנית, הגינס שוב ענק, התאבון לחיים בריאים רק גדל, נכון יש רגעי שבירה.. אבל אני מספיק חזקה! התחלתי במשקל 77 למטר 1.65 , והיום אני 68 🙂 9 קילו פחות ב3 חודשים !!! נשארו לי עוד 8 קילו, רוצנ להגיע ל60, וכן הדרך עוד ארוכה אבל לא מוותרת לעצמי… עברתי כבר חצי! 🙂 ויש בי המון סבלנות!!!! עם זאת, מעולם לא לקחתי חלק בשום קבוצה של חלי את הדיאטה התחלתי נטו בעזרת התכנים באתר, אשמח מאד לדעת איך בדיוק מתקיים המפגש מה עושים במהלכו כי מעת לעת עוברת בי המחשבה להרשם לקבוצת רמת גן , לא בגלל שאני מרגישה שאני עומדת להשבר, אלא כי פשוט חסר לי ההווי הזה שכולם מדברים עליו פה…. אז אשמח לשמוע ממי מכם שנמצא בקבוצה איך זה, ואם יש כאלו בקבוצת רמת גן מה טוב !!! :מאושר: תודה לעונים :אוהב: שבוע קסום!!!!! ומוצלח!

אלמוני
    לא פעיל

היי ספיר,
    קודם כל – כל הכבוד על זה שהחלטת לקחת את עצמך בידיים ולהיכנס!
    נכון שבמבט לאחור את חושבת: איפה הייתי עד עכשיו?? ואיזה כיף אורח החיים הבריא?
    מרגישים קלילים יותר! :לשון:

אני אנסה לתאר לך בכמה משפטים מה קורה בקבוצה:
    חצי שעה ראשונה – עומדים בתור למשקל. בשלב הזה כולם מדברים עם כולם בתור ומחליפים חששות 😉
    לדוגמה: “אתמול אכלתי קלילית אחת יותר מדי ועכשיו אני הולך להצטער על זה”, “וואו וואו וואו מה שאכלתי בסופ”ששששש אמאאאאאאא!”; “אני בחששות. אין אין אין עליתי לפחות 2 ק”ג אם לא יותר!!!!”
    כמובן שכולם דוגמאות שלי :צוחק:

בשקילה עצמה, את עולה לבד (רק את והמדריכה ליד המשקל), המשקל מחשב מספרים ואז יש תוצאה על הצג. בדר”כ מחייכים :שמח1:
    המנחה כותבת לך בכרטיס השקילה את המשקל אומרת לך כמה ירדת או עלית ואז משפט לחיזוק 🙂
    את לוקחת חטיף (חינם :קול: ) והולכת לשבת או לקנות מוצרים אם את מעוניינת.

אחרי חצי שעה כשכולם נשקלים מתחילה סוג של “הרצאה” כל פעם על נושא אחר. ההרצאות האלה מעשירות ומלמדות והם תורמות לידע שלך בצורה מדהימה! את רואה דברים שחשבת שהם מינוריים בצורה שונה (“עיגול של חציל מטוגן זה 200 קלוריות?!?!?!?!?! אבל זה חציל!!!!”)

משך ההרצאה היא בערך שעה פלוס מינוס ומדי פעם ופעם עושים סבב שכל אחד מספר כמה הוא ירד או עלה השובע וכמה הוא ירד בסה”כ ובכמה זמן. המצטיינים מקבלים כפיים ותהילה כלל עולמית :לשון:

זהו בסה”כ. אין שום דבר מפחיד או מפדח. לא נשקלים באמצע הקבוצה וכולם רואים. השקילה היא אישית ופרטנית. לדעתי הקבוצה זה חלק בלתי נפרד וממש נחמד שם!
    בצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קוראים לו קובי ואין עליו פשוט תותח.
    מדהים
    שנון
    מצחיק ברמות :לשון: על

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף