חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב, בוקר חדש… יום חדש ואחרי שבועיים שלא נשקלתי היום זהו היום הגדול!!!
    קמתי היום בבוקר עם אנרגיות חדשות ועם רצון אחד עצום להתחיל לאהוב את עצמי גם עם המעידות הקטנות.. תמיד צומחים מלמטה וכרגע אני שם.. למטה.. קצת מדוכדכת אבל עם המון רצון לעלות למעלה בכל הכוח גם אם יהיו מכשולים בדרך.. נעבור אותם בגבורה..
    אז היום בערב השקילה, ואני כבר לא חוששת ללכת וגם יודעת שלא אוותר שוב על אף שקילה.. הרגשתי בשבועיים האלה כמה חשובה לי הקבוצה וכמה אני צריכה את התמיכה של כולם, אני אשקל היום וגם אם תהיה עליה אני מקבלת אותה בברכה וממשיכה הלאה.. לא מוותרת.. רוצה לרדת עוד 8 קילו ואעשה זאת!!!! מבטיחה!!!
    בהצלחה לכולן ואעדכן מחר..
    יום נפלא ומלא בחיוכים :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

והגעת למסקנה חכמה שרק תטיס אותך למעלה.
    בהצלחה בשקילה היום.

אלמוני
    לא פעיל

היי

חוששת גם ללכת לשקילה היום כי עבר עליי שבוע לא משהו בכלל
    אבל מאוד נתת לי כוחות !! גם אם נראה עליה אסור לנו לוותר
    כמה שצריך להילחם יא אללה !!
    בהצלחה גם לי וגם לך !!
    :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

מצוינת שכמותך המון בהצלחה היום ועם הגישה החיובית בכלל!
    בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

פשוט בהצלחה !!

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הייתי במקום הזה, שכל פעם שהיתה לי תחושה שעליתי, במיוחד אחרי הרבה אירועים יוצאי דופן הייתי מכריזה שאני לא הולכת להישקל, אך תמיד הלכתי וגם תמיד היתה ירידה…לפני כשבועיים חזרתי מחופשה בחו”ל והחלטתי שאני הולכת לראות כמה עליתי, כי אני צריכה לראות גם עליות, כי הרי זאת דרך חיים, ובחיים יהיו גם עליות (רק חשוב שהן תהיינה קטנות) ואכן הלכתי ועליתי 600 גרם, וישר אמרתי לעצמי, לא נורא, אם לא הייתי במסגרת זו בוודאי הייתי עולה הרבה יותר, ושבוע אחרי ירדתי קילו…בהצלחה בשקילה!

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם!!
    אז… אחרי שבועיים שלא נשקלתי ועם הרבה החלטות חדשות עליתי 300 ג'.. שזה ממש בקטנה..
    לא יכולה להגיד שאני מרוצה אבל עדיין 300 גר' זה ממש לא הרבה בשבועיים ונגמרו לי התירוצים מתחילה מחדש עם הרבה מוטיבציה!!!
    יש לי שני ילדים קטנים בבית בן 6 ובת 3 והם נורא אוהבים את גיבורי האור.. כל הזמן מתנגנים ברגע השירים של ההופעה ואתמול בזמן שהדחתי כלים פתאום קלטתי את אחד השירים וחייבת לשתף אתכם.. הוא מתנגן לי בראש מאתמול ונותן לי הרבה כוחות להמשיך הלאה והחלטתי שמהיום אני מאמצת אותו כהימנון שלי.. הפרטי שלי בכל התהליך..
    אם יש לכם ילדים קטנים בבית שמאוד אוהבים את יובל המבולבל אז בטוח אתם מכירים את השיר:
    “ואני מאמין בעצמי כי אני זה אני והאמת בתוכי! ואם רק אסתכל בליבי, אמצא את הדרך שלי!!”
    אני מצאתי.. וממשיכה בדרך שמצאתי.. שיהיה לכולם המשך שבוע מקסים ובהצלחה!!

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות