חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני ילדה בפנימיה ואין לי איך להגיע לקבוצה כי היא בימים שאני לא חוזרת הביתה ..החלטתי היום דאני מתחילה את התהליך ..אחותי מתחתנת עוד חודש וחצי ואני לא יודעת אם זה שווה שאני מתחילה את זה עכשיו ..אתמול ראיתי משפחה שלא ראיתי שנה והדבר היחיד שהם דיברו זה על משקל ..ולא שכחו להגיד ״גם את צריכה לרדת”..עוד מעט יום שבת ואני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד בזה ..וכל השבוע אכלתי שטויות אז אני לא יכולה לעשות את המנה המותרת שלי …הבעיה שאני לא רואה כל כך את הבעיה בעצמי ואני מרגישה שאני סבבה ..איך אני אגיע לחתונה של אחותי ..אני כל פעם מתחילה ונשברת מחדש ואני מביאה את הסיבות בזה שאין לי זמן להתעסק בזה ..אני ילדה בת 17 ..אני יודעת שאני לא שמנה אני מלאה ..אבל אני חיייבת לרדת לפחות 8-10 והכי חשוב זה לא להשמין כי אני עומדת על הגבוך

אלמוני
    לא פעיל

הי הודיה,
    בגדול תדעי שבפורום השני תוכלי למצוא מענה מהיר והמון שיחות מוטיבציה ממשתתפים אחרים
    בכל מקרה למקרה שתחפשי את התשובה גם פה,
    אז עדיף מאוחר מלעולם לא, והכי חשוב (מלבד הבריאות) שתוכלי להרגיש טוב עם עצמך, לכן פחות משנה מה יאמרו האחרים ויותר חשוב שתרגישי שאת שולטת בעצמך ובגופך ושעשית את המיטב בשביל להביא את עצמך למצב שאת רוצה. כמו שאמרתי הבריאות קודמת ולכן חשוב לעשות הכל במסגרת בריאה ומועילה, ונראה לי שהגעת למקום הנכון. מה שנשאר זה רק ליצור לעצמך את המסגרת, להחליט שלפחות למשך החודש וחצי הקרובים את הולכת להיות בדיוק אבל בדיוק לפי התוכנית, לא צריך זמן בכדי להתעסק בזה, רק רצון ומעט תכנון מראש. תתכנני את הארוחות שלך לימים שבהם אין לך זמן, תכיני לך את כל המצרכים הדרושים שיהיו בהישג יד בפנימיה, ואל תדפקי חשבון לאף אחד, אם את רוצה להצליח בתהליך – את יכולה לעשות את זה!
    אם תתמידי את יכולה לראות תוצאות נחמדות מאוד בתוך חודש וחצי !
    תעזרי בפורום יש פה משתתפים שישמחו לעזור בכל שאלה
    בהצלחה ושבת שלום 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות