- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/07/2012 בשעה 23:55 #202720אלמונילא פעיל
:כועס: בבוקר יצאתי ממיפגש עם הקבוצה טעונה במוטיבציה נפלאה ובראש רצות התוכניות איך, מה, כמה, למה? מגיעה הביתה, מתקלחת, ואופ נגמר הזמן. אין לי אוכל מוכן לעבודה. זורקת לתיק ירקות, 4 פרוסות לחם קל, גיל, ושיזיף. היום עוד ארוך. פתאום מגיע השותף שחזר מחו”ל וביד שלו 2 חטיפים עתירי קלוריות אני מסרבת בנימוס והוא ממש דוחף לי תאכלי תאכלי נו את מעליבה יאאללה החטיפים עשו את כל הדרך מוורנה אליך ואני אומרת לא לא לא אבל הוא מתעקש כמו פרד. לוקחת את החטיף הראשון אוכלת בקושי אפילו לא נהנת. ואז מגיע החטיף השני והוא פותח מקלף את העטיפה ודוחף ממש לפה שלי נו נו נו תאכלי. בא לי למות ובכל זאות אני אוכלת. ופתאום אני קולטת מזוית העין שלי את חיוך הניצחון שלו. הממזר יודע כמה שאני נאבקת בכדי לרדת ולהעיף את כל עודפי השומן שהצטברו מאז שהפסקתי לעשן , לפני חצי שנה. והתמונה מתבהרת החנטריש הזה לא בדיוק רוצה לטובתי ….ומאותו רגע אני מחליטה איןןןןןןןן הוא לא ינצח אותי! זו הפעם האחרונה שהוא מלעיט אותי . אז סיימתי לעבוד בשמונה בערב ואני רצה לחדר כושר עושה שעה ספיניניג בעצימות גבוהה בכדי לשרוף את הקלוריות מוורנה עד כדי כך שהמדריך מבקש ממני להוריד את העומס. משם אני רצה להליכון ולמכשירים. אחרי שעתיים של אימון אני מרגישה רעבבבבבבבבב . אוספת את הבן מהעבודה והוא רעבבבבבב אמא עצרי לי בפלאפל אני קונה שתי מנות אני רעב אני נושמת עמוק ואומרת אין מצב שאני מתפתה . נזכרתי שיש לי בתיק עוד 2 פרוסות לחם קל . דוחפת בין שתי הפרוסות עגבניה מוחצת אותה ופשוט זוללת בפה מלא. הבן נכנס עם הפלאפל ואני אוטומטית מושיטה את היד לוקחת כדור פלאפל עם טיפת טחינה והופ ישר לפה. אני מבקשת להפסיק עם הלהיטות לפלאפל ויורדת על מלפופון. מגיעה הביתה ואמאלה אני מתה , אני לוקחת 3 כפות אורז עם קציצת בשר בקר ומלפון חתוך משם אני ממשיכה לפרוסה נדיבה של אבטיח ו50 גרם גבינה 5% מלוחה. איזה תענוג מפוקפק. ולסיכום :לאבטוח: ביום הראשון אני גומעת 2546 קלוריות שורפת כ-600 קלוריות בחדר הכושר סה”כ נשאר על התוחס 1900 קלוריות בערך. אבל אתם יודעים מה? אני למרות הכל מרוצהֱ! א. כי נרשמתי לחלי ממן. ב. כי לא אכלתי כמו כל יום הפחתי משמעותית את הכמות (אני אוכלת בערך בין 3000 ל4000 קלוריות ביום.) ג. יש לי תקווה ד. אני בדרך הנכונה ה. מחר אני אהיה מסודרת ומאורגנת בתזונה שלי. אז לילה טוב לכולם וממש לא איכפת לי שאף אחד לא יקרא מה שכתבתי. כתבתי לעצמי ורק בשבילי. וטוב לי. ביייייייי
14/04/2019 בשעה 1:56 #202722אלמונילא פעיל:צוחק:
אז ידוע שהמפתח להצלחה הוא תכנון. מה שזה אומר שאת מתיישבת עם דף ועט ורושמת לך את סדר יומך ומחליטה מתי ומה את אוכלת בכל ארוחה. כך, יהיה לך סדר יום מאורגן עם אוכל מוכן מראש..
ובהצלחה!!!14/04/2019 בשעה 1:56 #202724אלמונילא פעילקודם כל אני חייבת לציין שאפו על עוצמות הכושר שלך, אני אומרת עם תקחי את העצמות האלו ללמוד להעריך את האופי שלך להגיד לא!!!!!!! הכול יסתדר .
אהבתי שלא וויתרת לעצמך ושאת יודעת שאת בדרך הכונה. איך השבוע הזה יסתיים בירידה או לא את מרגישה מוכנה עשית את הצעד הראשון והצטרפת למשפחה תומכת שכולנו באותו הסיר שלך.
:מאושר:
קחי את האנרגיות שלך ויש לך……ותכווני אותם למטרה .
אני מאחלת לך המון בהצלחה מכיון שכאן ההצלחה היא אך ורק שלך.
ותכתבי עוד תמיד יש מי שקורא, ואף נהנים… 😉 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.