חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול היה ל”ג בעומר..ואנו כמנהג הישראלים והיהודים בקודש פתחתנו במופע נפנופים שכלל ה כ ל ! אבל ממש ה כ ל !
    כל הערבלילה (“האירוע” נמשך עד 2 בלילה) התאפקתי כמו ילדה גדולה, לא נגעתי בבשר ולא במרשמלו וחס וחלילה, שלא נדע, גם לא בכבש (למרות כל האהבה שביננו..).
    אכלתי חצי תפו”א מהמדורה-בתור פחממה וצירפתי לזה ירקות שקלו על המנגל במיוחד בשבילי-לפני שלכלכו אותו בשומן הבשר בתוספת סלטים חיים. (חלבון וחצי של גבינה אכלתי בנפרד כ5 דק' לפני שירדתי למסיבה).
    עמדתי בזה-ניצחתי את השטן :מאושר: וחזרתי לבית מאושרת מתמיד. (כמובן ששמרו לי 2 פרגיות לארוחת צהריים היום :לשון: )

כשעה לאחר מכן-כשכבר הייתי שקועה עמוק עמוק בתוך ים החלומות חלמתי חלום מ ז ע ז ע ! !
    ראיתי את עצמי בולעת ובולסת מכל הבא ליד! בשר, מרשמלו,פיתות!!(כבר חודש שלא אכלתי פיתה)-זה נשמע כמו סרט אבל התעוררתי מזיעה כולי – ואז קלטתי שלזהה אני לא חוזרת בחייייייםםם!!! ויהי מה!! גם אם הלחם הקל יעלם מהעולם אני אוכל פרכיות במקום!!

תודה לך חלי יקירה על מה שגרמת לי להבין בחודש-כשאני בעצמי לא הבנתי תוך 19 שנים!
    ולכל חברות הפורום ה מ ד ה י מ ו ת – בחיי לא חלמתי שאפשר לאהוב מישהו כך אפילו בלי להכיר..
    אין כמותכן – משפחה נוספת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    תודה על הכל :שמח1: :שמח2: 😉 :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

שירלי חביבה. 🙂
    הלכת לישון בהרגשה מנצחת(ובהחלט יש לך על מה) 🙂
    והתעוררת מהחלום אל תובנות ברורות!!! :מאושר:
    מאחלת לך שהמציאות תמשיך לחייך אלייך מתוך שליטה מלאה!!! 🙂
    ואכן, מסכימה עם כל מילה שלך לגבי האהבה והחברות הוירטואלית גם אני מרגישה כך!!! :אוהב:
    שתהא שבת קסומה :מאושר:
    עם חלומות יותר מתוקים… :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות