שקדים, פיסטוק, האם עדיף לאכול אותם קלואים או אותנטים? מה יותר קלוריות?
היי הילה.. בתהליך קלייה תעשייתי בדר”כ מוסיפים להם שמן שאין לנו צורך בו כי אגוזים ושקדים הם גם ככה מקור לשומנים. אז ברור שעדיף לא קלויים.. גם אפשר לקלות בבית על מחבת ללא שמן בהצלחה 🙂
היי.. זה לא משנה, אלא אם טיגנו אותם…או סיכרו אותם.. בהצלחה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך