חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #65866
    אלמוני
    לא פעיל

    שקדים, פיסטוק, האם עדיף לאכול אותם קלואים או אותנטים? מה יותר קלוריות?

    #65867
    אלמוני
    לא פעיל

    היי הילה..
    בתהליך קלייה תעשייתי בדר”כ מוסיפים להם שמן שאין לנו צורך בו כי אגוזים ושקדים הם גם ככה מקור לשומנים.
    אז ברור שעדיף לא קלויים..
    גם אפשר לקלות בבית על מחבת ללא שמן
    בהצלחה 🙂

    #65868
    אלמוני
    לא פעיל

    היי..
    זה לא משנה, אלא אם טיגנו אותם…או סיכרו אותם..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות