חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שמתם לב שאני רק מגיבה ולא מדווחת מה עובר עלי?! מאז שביקשתי עזרה ביום רביעי שעבר ונראה היה שעזרתם לי. אתם עזרתם,אבל אני לא כ''כ נעזרתי.
    אז ככה- היומיים שלאחר מכן היו טובים: רשמתי, תכננתי, בישלתי ואכלתי בהתאם.
    תכננתי מנה מותרת שאפיתי בעצמי -עוגת יום הולדת לכלתי, אבל נפלתי לבור עמוק!ובשבת פשוט קרסתי.אכלתי את המנה בהנאה מרובה אבל היא לא הפסיקה לקרוץ לי.ויצר הרע פשוט גבר עלי,ולא רק עוגה גם פירות וכמויות לא מדודות.בקיצור חגיגה של איבוד שליטה ולכן לא היה לי כוח לדווח. אתמול חזרתי לתכנית ועמדתי בכל המשימות ואני רוצה בכל ליבי להמשיך גם היום. תנו לי כוח :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל קבלי המון כוח וחיבוק ענק!!
    לפעמים כשאוכלים מנה מותרת, היא כל כך טעימה וכיפית לנו שאנו לא יכולות לעצור,
    (מה שקרה גם לי השבוע…) אז החלטתי שכל פעם לפני שאני יושבת לאכול את המנה מותרת (לא משנה מה זה יהיה ואיפה זה יהיה), עוד לפני הביס הראשון, אני מחליטה בליבי שזו המנה, זה הפינוק וזהו!!! אפילו אם יבוא לי להמשיך – אני קמה ושותה כוס של משקה דיאט, או אוכלת ארטיק חינמי ….או פשוט קמה והולכת לילדים!! זו ההחלטה שלי, תחשבי איך את עושה את זה, איך את תחליטי ותשלטי בדחף להמשיך, ותמיד תזכרי שיום למחורט תיהיה לך הרגשת ניצחון, ותיהייה גאה בעצמך!!!
    מכווה שעזרתי 🙂 :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי צביה גם אני ביקשתי עזרה וקיבלתי מכל הלב ואז פתאום נפלתי על הכול כאילו כל מה שבא ליד אכלתי וזהו די לי ודי גם את אנחנו בתוכנית מעכשיו יש לנו יעד ומטרה וני ואת נצליח מתוקה זהו הוצאנו את התיסכול כעסנו על עצמנו ועכשיו מתחילות מהתחלה ואנחנו חזקות ונצליח ואני מאמינה בך אז יאללה להתכונן ולהיות מוכנה מראש… :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

על אף שלא קראתי את תגובותיכן במהלך היום, עצם הכתיבה היתה לי עוגן. עברתי עוד יום בשלום ובאמת הייתי ביומיים האחרונים 10 בסולם חלי.הייתי עם חברות במסעדה , הזמנתי ארוחה דלת קלוריות (280 קלוריות) מצוינת חברותי התענגו על ארוחות עתירות קלוריות ואני הרגשתי מלכה!לפני מס דקות התקשרה אלי חברה ואמרה לי שהיא מקנאה בי ומעריצה אותי שאני מסוגלת לעמוד בפיתויים, זה בכלל ניפח לי את האגו… ואני רוצה להאמין שביחד עם הפוסטים המחממים את הלב
    שלכן אוכל להמשיך בקלות ובשמחה :שמח1: גם מחר.תודה לכולכן ולילה טוב
    :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

אם את כאן, ההצלחה כבר בכיס שלך!!
    עצם זה שאת מודעת לנפילות ויודעת במה חרגת, זו כבר הדרך הנכונה להצלחה. תפסיקי להלקות את עצמך על מה שהיה והמשיכי הלאה בראש מורם עם המון אמונה עצמית וחשיבה חיובית. שבוע חדש – התחלה חדשה ואין לי ספק שאם לא תנציחי את הנפילה, יהיה לך שבוע מדוגם ומושלם!!
    המון המון בהצלחה, אני מאמינה בך ואת?!?! :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות