חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, נמצאת כמעט שנה אצל חלי ממן. ירדתי בחצי שנה 20 ק”ג ומאז כמעט חצי שנה מתנדנדת על 2 ק”ג יותר או פחות. בחודש האחרון החלטתי לא ללכת לקבוצה עקב הרגשת כישלון עצמי, ומאז עליתי כבר לפחות 7 ק”ג !!! הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני מתעוררת הוא ההתמודדות עם האכילה הרגשית שלי, וזה מוביל אותי ביום יום.
    אני לוקחת לעבודה את האוכל לפי התפריט בדיוק, אבל כאשר חוזרת אחה”צ הביתה לילדים (3 בנים) ורואה את הקשיים עמם וחוסר הגבולות שיש בבית, אני שוברת את הכלים-לא משחקים ומאז ועד הערב אני עסוקה ברחמים עצמיים וזלילה.
    עכשיו-אני רוצה לחזור לקבוצה ומתביישת להגיע עם עלייה כזו גדולה. מפחדת מהמבטים הרחמניים של המשתתפים ולא יודעת אם יש לי כוחות להתמודד שוב עם הרצון לרדת במשקל.
    יש לי עוד 30 ק”ג לפחות…
    מה עושים? איך מנטרלים את הקושי אחה”צ? ובשישי שבת? איך לעשות STOP לעלייה ולהתחיל שוב?

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה את הקושי שלך, האכילה הרגשית קיימת גם אצלי. היום הלכתי לקבוצה ועליתי שני קילו!!! בגלל אכילה רגשית שליוותה אותי בשבוע האחרון. ירדת 20 קילו בחצי שנה, זה המון, כל הכבוד לך! אני מאמינה שאת הדרך את מכירה, תזכירי לעצמך את המטרות שלך, אני רשמתי לעצמי למה אני רוצה להיות רזה… אני מבינה את הקושי לחזור הביתה לשלושה בנים, תנסי שיהיה לך אוכל מוכן, טעים, שאת אוהבת שיחכה לך, לי יש בתקופה הזו מרק חינמי ושקשה אני מתפנקת איתו…אני חושבת שהרגשת השליטה היא הפירגון והכוח הכי משמעותי שאני נותנת לעצמי.
    תחזרי לקבוצה, תתחילי דף חדש, קבלי כוחות ותמיכה ותמשיכי בדרך..
    מחכה לשמוע עידכונים ממך..
    אורלי

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך שהצלחת להוריד 20 ק”ג!!
    זה מראה על היכולת שלך, על הנחישות, הדבקות, והמטרה שאת רואה לנגד עינייך! 🙂
    וגם העובדה שאת מביאה אתך לעבודה את האוכל השקול והמדוד לפי התפריט!
    זה מראה שיש לך משמעת, ואת רצינית.
    זה שחצי יום את בתוכנית זה כבר מעולה!
    תארי לעצמך שהיית מתפרעת מהבוקר ולא משעות אחה”צ.. היית עולה בחודש האחרון כפול! :עצוב:
    לכולנו יש שעות קשות,
    טוב שזיהית מתי ולמה הקושי שלך וכעת תדעי להתמודד אתו.
    כפי שאת מכינה לך ארוחות לבוקר, תכיני לך דברים טעימים ומותרים לאחה”צ, ותקבעי לעצמך
    אחרי שאני אעשה א+ב+ג אני אשב לשתות כוס קפה עם חטיף.. :לשון:
    אחרי שאעשה ד+ה+ו אנוח עם ג'לי מתוק חינמי.. :לשון:
    כאמא לשלושה בנים גדולים, אני רוצה לומר לך שהדאגות והכעסים לא נגמרים אף פעם..
    אז חבל שנוסיף לעצמנו גם כעסים על עליה במשקל 😉

מהיום זה דף חדש!

תתחילי ללכת אפילו לקבוצה חדשה שבה לא מכירים אותך
    (למרות שאף אחד לא ישפוט אותך זה רק במחשבות שלך..)
    וקדימה!
    מחכה לשמוע דיווחים!!

בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

חוזרים במחשבות וברישום על דף לנקודת ההתחלה.
    לנקודה הזו שבה מילאת את טופס ההצטרפות לקבוצה,שקיבלת את כרטיס השקילה בה נרשם המשקל ההתחלתי שלך.
    בטוח לא אמרת לעצמך וואי יש לי לרדת 30 ק”ג או כפי שניתן להבין מדברייך כמעט 40 ו..
    התחלת,קיבלת את החומר שנתנו לך ויצאת לדרך.
    ואיזה יופי של דרך 20 ק”ג בחצי שנה …עמדת ביותר מהממוצע.
    ואז הגיע השלב שבו את נמצאת ובחרת לעזוב את הקבוצה.
    יקירה לעולם לא שפטו אצלנו בקבוצה משתתף שעזב ובחר לחזור.
    בחר בחיים ,בחר במתנה המופלאה הזו של חיים ללא עודף משקל.
    כאמא לאמא אני יכולה להבטיח לך כשתטפלי בעצמך,תשקיעי,תצאי ממעגל התסכול.
    הילדים שלך יקבלו אמא מופלאה,רגועה.זה גם מסר לחיים להראות להם שאדם דואג לעצמו.
    את רוצה לחזור לקבוצה אז חזרי אליה…לפני שהשבעה קילו עליה יהפכו ל20.
    מחכה לשמוע שחזרת.מחכה לשמוע הודעה ממך שהמומנטום חזר ואת הולכת “על כל הקופה”
    בהצלחה רבה רבה
    🙂

אלמוני
    לא פעיל

לרגע חשבתי איך להתחיל להשיב לך… אני עצמי שהייתי בסרט הזה והיום אני “מטיפה” לכל אותן אלו שלא שעזבו או לא הגיעו לקבוצה עקב עליה שהולכת ומתגברת משבוע לשבוע.
    ואז…
    קראתי את התגובות שקיבלת… שאפו!! אין לי אלא להתחקות אחריהן ולבקש: שרית שובי הביתה.
    שם נמצא המומנטום!! הקבוצה היא הכח שלנו. השאירי את הבושה בבית ובואי נתקדם מכאן.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות