היי בנות,
רציתי לדעת אם בפשטידות יש אפשרות להוסיף מעט אבקת אפייה או לחילופין להקציף את החלבונים לפני ההוספה לתערובת , על מנת להוסיף נפח כי הן יוצאות מאוד שטוחות.
אני עכשיו שעה בבית עד מעט חוזרת לעבודה וכבר רואה שהיום יש לנו עד פשטידה מזל שאני לא בהריון כי את עושה לי חשקקקק מתה אליך רוסנה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך